Sluchátka jako repráky
Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
Re: Sluchátka jako repráky
Tu nemam vubec, vsude "Bez zvukoveho zarizení" Dal sem uz asi 10x rr ovladacu a nic..Sluchatkama to neni tak uz fakt nevim...
tak konečně mi to pustilo stahnout si tvůj scrren obrazovky. Takže oba mame realtec to docela dobra zprava a doufam že použivas vin XP co se tvari jako prvni visty. pak jsem schopen ti radit od vist davam ruce pryč bo se je teprv učim.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Ted mi vrta hlavou ten zvuk...
Stav: Ovladač je povolen, ale není spušten.
No ja sem mimo...
No ja sem mimo...
Tak nějak se nam predbihaji odpovědi ale to neva nyní jsi bez zvuku postup platí pro Win XP u Vista to bude podobné ale za postup neručím.
Nejprve ověríme jak jsi na tom s ovladači. Start - Ovládací panely - Nástroje pro správu - Správa Počítače - Správce zařízení
Nikde by se ti neměl ukazovat žlutý otazník (chybí ovladač prostě PC neví co je zač) nebo vykřičník (konflikt zařízení)
Stav: Ovladač je povolen, ale není spušten. - tak ho zkus restartovat změny v ovladačích se projevují až po restartu.
Nejprve ověríme jak jsi na tom s ovladači. Start - Ovládací panely - Nástroje pro správu - Správa Počítače - Správce zařízení
Nikde by se ti neměl ukazovat žlutý otazník (chybí ovladač prostě PC neví co je zač) nebo vykřičník (konflikt zařízení)
Stav: Ovladač je povolen, ale není spušten. - tak ho zkus restartovat změny v ovladačích se projevují až po restartu.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
O restart mi to zada porad, behem hodiny sem dnes restarrtoval pocitach uz 20x ... zacinam to vzdavat...! asi dam rychlou smrt volnym padem
takze kotrola ovladacu konflikty nebo neznama zarizeni?
-
Paulí
- Level 2.5

- Kontaktovat uživatele:
"ovládací panely/nástroje pro správu/služby" - úpně dole je položka "zvuk systému windows" - je to spuštěný ?
Ukaz obrazek spravce zarizeni s tohohle poznam prd jestli jsou ovladadace na miste (hele bud hodna tanecnice a nech se vest az mi dojdou kroky dam vedet)
ANO co KOnflikt nebo chybí ovladac
ANO co KOnflikt nebo chybí ovladac
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3 Odpovědi
- 4164 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Dolpi
-
- 4 Odpovědi