Ještě bych měl dotaz. Nevíte někdo jak je to s těmi 3 Free hrami k té grafice? Mělo mi to nějak czc poslat nebo mi pak nějak přijde kód do driverů? CZC mi sice poslali všechny manuály apod., ale o tom s těmi hrami, tam nebylo nic.
Mailem mi zatím nic nedošlo a objednával jsem to bez přihlášení/registrace. Tak nevim, jestli nevlítnout na pobočku a zeptat se nebo zavolat na zákaznickou linku.
Tak ještě poprosím o radu s monitorem když grafika bude RX 9060 xt 16G....
Samozřejmě sem se díval po QHD rozlišeni za cenu nějak 5-6 tis. což by mi stačilo.
No ted když to tady pročítám tak tu píšete o těch UW QHD což když jsem si našel u alzy tak...
chtěl bych poprosit o pomoc se sestavením nového PC + monitoru. Dlouho jsem jel jen na konzolích (naposled PS5), ale teď bych rád přešel na PC a dohnal, co jsem zmeškal.
Co od sestavy čekám:
• hraní v 1440p
• žánrově hlavně strategie...
Poslední příspěvek
Možná ještě jedna věc. V biosu jsou profily chlazení procesoru - otáček ventilátoru-ů. Jak to máš nastaveno? Nevím konkrétně jak u tvé desky, ale u sebe jsem třeba nastavoval křivku chlazení ručně. Přednastavené profily mi neseděly.
v dohledné době bych rád upgradoval PC na novější generaci komponentů abych měl zase pár let klid. Zaměření převážně herní, aktuálně mám monitor s rozlišením WFHD 2560 × 1080 časem bych to rád vyměnil za něco s větším rozlišením 1440p...
Poslední příspěvek
3 roky starou RTX 3080 bych nekupoval. Zivotnost karty tento fakt o neco snizi.
Ahoj, potřeboval bych poradit o novým procesoru k sestavě. momentalně mam R5 5600 a přemýšlím že původní prodám a koupím nový, rozhoduji se R7 5700X nebo R7 5800X.
Nejsem si jistý jaký vybrat, jeden žere 65W druhý 105W.
taký otázka zní jestli to...
Poslední příspěvek
Shokata88: 3200MHz bude oficiální podporovana rychlost, ale není problém nastavit i vyšší, na té samé desce mi s Ryzenem 5600X funguji 2x 16GB 3600MHz Kingstony.