ITCrowd píše:Něčím začít musíš. My máme všechny monitory na HDMI a s odpojováním se potýkáme pořád. Nicméně, pokud máš myš a klávesnici v USB v počítači, pak to kabelem pravděpodobně nebude. Můžeš vyzkoušet jiný monitor?
bohužel nemůžu ale kdyby to bylo monitorem tak nevypadne zvuk a nevypne se zapnutá hra ... děje se to když mám zapnutý discort a nějakou jinou hru např HOTS a díky tomu vím že vypadne zvuk ihned mě to odpojí ze hry nemohlo by to být operačním systémem ?
ITCrowd píše:Může to být čímkoli. Máš-li podezření na operační systém, pak zkus nabootovat nějakou verzi live linuxu a v ní grafiku otestovat.
v neděli sem přeinstalova win dnes to opět vypadlo s tím rozdílem že dneska nevypadl zvuk jen obraz ... vyměnil sem kabel budu informovat pokud problém bude přetrvávat ... mohla by to dělat grafika nebo nějaký jiný pc komponent ? popř. dá se nějak zjistit jestli se nepřehřívá monitor jak tady někdo zmínil ?... nezapříčinilo by přehřátí úplné vypnutí monitoru ?
petr22 píše:Nejpravdepodobnejsi pricinou podobnych problemu je zdroj.
A ten tvuj navic jeste neni uplne kvalitni.
Zkousel jsi uz jiny zdroj, jak bylo doporuceno ?
nezkoušel nemám jak vyzkoušet jiný ... ale myslím si že kdyby byl v háji zdroj tak se vypne celý pc a ne že se lagne zvuk nebo to dál hraje ... nebo se pletu ?
Pleteš, zdroj může způsobit xy různých kiksů počítače, počínaje zamrzáním os i při menší zátěži a konče samovolným vypnutím PC s pyrotechnickými efekty.
Povím vám neuvěřitelnou story. Mojemu kamarádovi který si před léty koupil nový počítač se každou chvíli kousl. Bylo úplně jedno co provozoval za program. Měl to asi 5 x v záruce u firmy která mu ten počítač sestavila. Vyměnili ledasco (jako ten dědeček v pohádce, jak měnil až vyměnil). Víte co to jednou udělalo? V CD mechanice zbyly z media CD střepy !!! Několik lidí nás na to čumělo jako blázni. Fakt! Nevěřil bych že je něco takového vůbec možné !!! Byla na něm hra - letecký simulátor a ještě že si udělal kopii, neboť za tu hru vypláznul 1500 kč. Po šesté, když už neměli co vyměnit, vyměnili napájecí zdroj! Od té doby byl pokoj !!!
Zdravím a pardon, vůbec jsem nevěděl jak to nazvat, ale problém je následující:
Občas (teď už častěji) se jakoby odpojí monitor a píše, že nemá signál, ale například zvuk v pozadí funguje. Win+ctrl+shift+B nepomáhá. Capslock a numlock nereagují (ale...
Poslední příspěvek
Kabel nemuze zpusobit pad a restart ovladace graficke karty.
chtěl bych poprosit o pomoc se sestavením nového PC + monitoru. Dlouho jsem jel jen na konzolích (naposled PS5), ale teď bych rád přešel na PC a dohnal, co jsem zmeškal.
Co od sestavy čekám:
• hraní v 1440p
• žánrově hlavně strategie...
Poslední příspěvek
Možná ještě jedna věc. V biosu jsou profily chlazení procesoru - otáček ventilátoru-ů. Jak to máš nastaveno? Nevím konkrétně jak u tvé desky, ale u sebe jsem třeba nastavoval křivku chlazení ručně. Přednastavené profily mi neseděly.