No, je nejspíše potřeba upravit airflow. Záleží, co máš za skříň. Standardem je mít jeden větrák vpředu a druhej vzadu. Taky se podívej, jestli není počítač zanesený prachem. Ten správnému chlazení nepomáhá.
Takže jsem se podíval vštráky jsou tka jak píšeš, takže AirFlow asi ne, podle mě špína, takže zítra rozeberu a čím tu mam sundat? štětcem ?:D kartáčkem? myslí mten prach...
Tak další dělovka, nechal jsme zapnutý SpeedFan a zapnul si Stalker - Shadow of Chernobyl, po chvilce hraní (1 hodina) jsem se podíval na maximální dosaženou teplotu, GPU : 110C -_- Takže Ani Stalkera si nezaharaju! A to se rád lekám,,,
Pokud vyvineš plícema tak silnej tlak, aby to všechno odlítlo, tak klidně. Má to ale jeden háček, musel bys bít superman. Buď kup stlačenej vzduch a zkus to vystříkat tím, nebo to ošmrdlej štětkou, a nebo si s tím zajeď za někým kdo má kompresor, třeba do pneuservisu, tam je to práce na 15 vteřin. Otázka jestli tě nechaj jen tak si tam hrát s kompresorem, leda by sis tak koupil dva páry pneumatik, pak určitě.
Zdravím,
proniknul jsem dnes pomalu do tajů M2 SSD disků :D Nahodil jsem 1x 512GB Adata Legend 710 na systém a 1x 1TB Adata Legend 800 na hry. Koukal jsem teď na teploty a jsem docela překvapený, že ten systémový má asi 61° a v Crystal Disk Info to...
Poslední příspěvek
Občas si tu před akcí kolem PC něco pročti ať neděláš takový boty jako zde nebo vedle s RAM ;)
Díky, za rady. Za žádné boty bych to neoznačil. To co se tady popisuje se mi v životě nestalo, ani nikomu z mého okolí.