problem s lcd

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Zamčeno
lamer
nováček

problem s lcd

Příspěvek od lamer »

Mel sem takovej divnej problem s lcd monitorem a dost by me zajimalo co se to vlastne tehdy stalo ... Asi po roce mi zacal monitor blikat.Nejdrive jen ojedinele pri startu pocitace, pozdeji se tento jev objevoval casteji a casteji.Prestali pomahat restarty a na monitoru stacilo treba jen zmacknout tlactiko pro automatickou konfiguraci a obraz sel opet do haje..Vymenil sem takhle asi 3 monitory pricemz u toho posledniho mi v servisu rekli ze odesla tlumivka ci co.(??)Vymenil sem grafiku a pozdeji i zdroj ( z jinyho duvodu - upek sem ho :D ) a zatim to uz asi rok funguje bez problemu.Jinak komp je to Athlon64 3200+ , A8V Deluxe, 768MB ramky, a ve tech tezkych chvilich tam byl Radon 9600 PRO a obycejnej 400w zdroj.Nevite proc se to stalo ? Diky za odpoved.
amaroun
Level 4
Level 4

Re: problem s lcd

Příspěvek od amaroun »

lamer píše:Mel sem takovej divnej problem s lcd monitorem a dost by me zajimalo co se to vlastne tehdy stalo ... Asi po roce mi zacal monitor blikat.Nejdrive jen ojedinele pri startu pocitace, pozdeji se tento jev objevoval casteji a casteji.Prestali pomahat restarty a na monitoru stacilo treba jen zmacknout tlactiko pro automatickou konfiguraci a obraz sel opet do haje..Vymenil sem takhle asi 3 monitory pricemz u toho posledniho mi v servisu rekli ze odesla tlumivka ci co.(??)Vymenil sem grafiku a pozdeji i zdroj ( z jinyho duvodu - upek sem ho :D ) a zatim to uz asi rok funguje bez problemu.Jinak komp je to Athlon64 3200+ , A8V Deluxe, 768MB ramky, a ve tech tezkych chvilich tam byl Radon 9600 PRO a obycejnej 400w zdroj.Nevite proc se to stalo ? Diky za odpoved.

Co to bylo za typ monitoru?
lamer
nováček

Příspěvek od lamer »

vsechny to byly lcd monitory.
amaroun
Level 4
Level 4

Příspěvek od amaroun »

lamer píše:vsechny to byly lcd monitory.

No to jsem z toho jaksi nepochopil, protože píšeš, že jsi vyměnil celkem asi tři monitory, pokud někdo mění monitor v záruce, tak ho velmi často mění za ten samý typ, pokud se projeví třikrát ta samá závada, máš nárok na vrácení peněz.Teď z toho tedy chápu, že pokaždé to byl monitor jiné značky a parametrů, tudíž bude závada asi někde jinde.Prestalo to delat uz po vyměně grafiky?
lamer
nováček

Příspěvek od lamer »

prestalo to delat po vymene tlumivky (?) v monitoru , pricemz grafiku sem vymenil asi az za mesic po vraceni monitoru ze servisu.
Zamčeno
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Problém s FPS
    od mcrakvar » » v Vše ostatní (sw)
    4 Odpovědi
    9268 Zobrazení
    Poslední příspěvek od petr22
  • Problem s nabijanim
    od AirCrew » » v Problémy s hardwarem