mám dotaz, koupil jsem si v alfa computeru tuto grafickou kartu: http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 0000001550 která má požadavek na zdroj 400W a já mám v pc do kterého chci grafiku dát zdroj, na kterém je uvedená hodnota 365W. Váhal jsem mezi již zmíněnou a touto: http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 000000193A .Nakonec jsem se rozhodl, že koupím tu první, ale nečekal jsem, že bude potřebovat až o 100W silnější zdroj než ta levnější... Takže jsem to přehlídl a už je objednaná, no a co teď s tím? Zvládl by to ten zdroj nebo ne? Já vím, že ty doporučené hodnoty jsou trochu nadsazené, ale i tak se ptám. Je zvláštní, že ta dražší (s doporučenou hodnotou 400W) si vezme max. 19,1W a ta druhá (s doporučenou hodnotou 300W) si bere max. 30,5W
Záleží i na zbytku sestavy a na tom, co je ten zdroj zač. Se spotřebou do 19W v zátěži ale nemusíš nic z toho řešit, na to by ti stačil i zdroj s polovičním výkonem.
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google. * Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla.. * Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
No ten počítač je koupený jako celek, údajně celý orignálně postavený, typ - HP Compaq dc7600 CMT. Asi budu přikupovat i paměti RAM, protože je tam jenom 1GB a to je málo na to aby to rozjelo aspoň minecraft si myslím.
Edit: Osazeno je 1GB RAM
Naposledy upravil(a) Lukybicista dne 11 úno 2013 17:55, celkem upraveno 2 x.
To bude zase na dlouhé hledání stáhni CPU-Z a vypiš co tam máš za hw popř otevři skříň a podívej se na ten zdroj co je to za model... Obávám se jestli to bude mít vůbec PCI
Základní deska má PCI-E x16, na to jsem se díval, proto jsem koupil tamtu grafiku. Typ je Hewlett-Packard 09F0h, má 4 sloty pro DDR2 paměti (osazeno je 4x256mb) a je možné tam podle programu dát PC2-4300 266MHz paměti. Dále tam je patice LGA 775 pro CPU, která je osazená procákem Pentium 4 2,80GHz. Grafika je integrovaná a zdroj je originál HP PS-6361-4HF - 365W, odkaz zde - http://www.impactcomputers.com/ps-6361-4hf.html .Na pc jsou nainstalovány Windows XP Pro, snad jsem vypsal vše co je potřeba aby jste věděli
Až Ti přijde ta grafika, vraž ji tam, spusť PC a uvidíš. Maximálně Ti to v zátěži hodí BSOD, tak budeš vědět, že máš dát lepší zdroj. Nic horšího by se stát nemělo.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google. * Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla.. * Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
Tvá deska by měla podporovat až 4GB na 667MHz. Pokud ji tedy osadíš 2x1GB na 800MHz, paměti se automaticky podtaktují. Ovšem tvrdit na 100%, že ti je MB vezme, nemohu.
Dnes přišla karta, napral jsem jí do pc, nainstaloval a zdá se, že jede v pohodě, minecraft sice trochu laguje a procesor dost peče, ale to už nebude problém grafiky ovšem nejde spustit ten AMD Catalyst Driver, píše to tuto chybu:
Ahoj, zakoupil jsem nove monitory 2K ale moje GPU RTX3060Ti je na to pro hry již poněkud slabší, muj rozpočet je cca 15K, Děkuji za rady, PC je v popise
Poslední příspěvek
Jestli chceš mít pokoj na delší dobu, tak bych šel do 16GB. Navíc nikdy nevíš co si budeš chtít zahrát i jinýho.
potřeboval bych poradit při výběru nové televize. Rozpočet bych si představoval kolem 25k. Chtěl bych vyzkoušet nějakou OLED, poradili byste mi z čeho bych si měl vybrat?
Mám v plánu koupit nějakou IPTV a popřípadě nějakou streamovací...
Poslední příspěvek
Pokud se spokojis s velikostí, tak proč ne. Je to OLED a má 100hz. Za ty peníze lepší nesezenes.
ale nechce mi fungovat monitor i když je zapojený v grafické kartě ale když změním...
Poslední příspěvek
No, tazatel píše, že je to nové PC, takže je ten počítač nejspíše sestavěný teď.
A pokud se ti nic nezobrazuje už od samotného zapnutí PC, tak to není ovladači grafické karty. Takže na tvém místě bych si zkontroloval zda je opravdu vše správně...
Ahoj, dal by mi někdo tip na dobrá sluchátka? Cena kolem 2500. Nechci pecky, sloužily by na poslech při cvičení (posilovna i běh), takže musí pevně sedět na hlavě. Ideální dlouhá výdrž a bezdrátové.
Máte někdo představu?
Díky moc.
Poslední příspěvek
Mně u těch Marshallů přijde že se tam ucho nevejde :D