no kupil som si skystar2,osadil do pci,skusal zapnut comp,ale nesiel.vyskusal som zdroj na druhom pc a nesiel.Dal som tam druhy zdroj a uz pocitac isiel.potom som zase vybral skystar2 a znovu osadil,zapol pocitac a yase zdroj nesiel.Potom som v obchode kupil treti zdroj zapojil {skystar2 bola v PC} a zase nesiel.takze mi to pokazilo 3 zdroje.Dalsi uz nemam odvahu skusat....cim to moze byt?skystar2 som dal reklamovat....
Pokud je zdroj v .... no víš přeci kde, pak ti nic jiného nezbývá, než se pokusit vyreklamovat spálený a nahradit ho novým. Co je příčinou obtíží, těžko říci. Nepíšeš jaký máš zdroj, ani kolik komponent v počítači funguje. Možná jsi narazil na špatný kousek SkyStar2, možná máš již tolik komponent, že zdroj je "na hraně" a přidání jakékoliv další komponenty je onou poslední kapkou, než pohár trpělivosti přeteče
Odpálit zdroj je velmi široký pojem. Chce to zjistit co odchází, na které větvi apod.. Aby byly 3 zdroje špatné se mi zdá nepravděpodobné, ledaže by měly nějaké "nezvyklé" zapojení, zem atd.. /Jsou od jedné firmy/ Kabely, konektor na desce - v jedné pozici to jde a při nějaké manipulaci tam může být šlus, nebo se tam něco odpojí a bez zátěže se odpálí tranzistor. I kdyby byl zdroj přetížený, neměl by odejít. Hledal bych co tam odchází - určitě ve všech případech stejná součástka.
pasenky píše:no aleto je dost velky problem zistit co to moze byt,idem dat reklamovat MB,nic lepsie ma nenapada...a kupim poriadny zdroj a aj tu prepetovu ochranu
Zjistit co v tom zdroji odešlo není problém. Je fakt, že pokud to neumíš sám a neznáš nějakýho šikovnýho kutila, tak potřebuješ ruzumnej servis. A s tím rozumem je to čím dál horší - za upadlej drát zaplatíš pětikilo.
Ta ochrana je určitě potřebná.
tak zistil som ze pmat je ok...HD sa chova cudne,zapnem comp a po chvili sa objavy cierna obrazovka s bielim pasom...takze ten je asi pass...grafiku mi zajtra odskusa kamarat, a maticnu dam reklamovat a aj s procesorom,lebo ten neviem vytiahnut s MB
pasenky píše:tak zistil som ze pmat je ok...HD sa chova cudne,zapnem comp a po chvili sa objavy cierna obrazovka s bielim pasom...takze ten je asi pass...grafiku mi zajtra odskusa kamarat, a maticnu dam reklamovat a aj s procesorom,lebo ten neviem vytiahnut s MB
Tak ti držím palce. Čierna obrazovka s bielym pasom mi pripomiena vadný monitor, ale toto vypadá spieš na graficků kartu. Dej vědět jako to dopadlo.
Dobrý den,potřeboval bych poradit ohledně zdroje k pc,které budu skladat. Konfigurace PC bude
1)AMD Ryzen 7 9800X3D
2) Sapphire Radeon RX 7900 XTX NITRO+ Vapor-X 24GB
3)Samsung 990 EVO Plus 2 TB
4)G.Skill Trident Z5 Neo RGB 32 GB (2 x 16 GB)...
Poslední příspěvek
Otázka je, jestli reálně využiješ těch 24 GB VRAM, ale předpokládam, že spíš ne no.
A v budoucnosti, kde 24 GB VRAM dává pro běžnýho člověka smysl, tak to stejně bude omezovat ten výkon grafiky.
9070 XT nebo 5070 Ti je pro běžnýho člověka lepší...
Mám už cca 10 let starý počítač a všechno fungovalo celkem v pohodě až do nedávna, kdy se nezapnul. Respektive se rozsvítí světla v bedně, větráky atd. nenačte se ale obrazovka - ta celou dobu nemá signál. V takovémto stavu je počítač...
Poslední příspěvek
To se mi u jednoho PC pred lety taky stavalo a po vymene za jiny zdroj bylo po problemu. Ale to bylo to PC po vypnuti uplne mrtve , zadne vetraky se nespustily.
Zdravím, toto je můj počítač
Chtěl bych se zeptat jestli bych měl něco změnit nebo je vše ok
Předem děkuji za odpověď :inlove:
Poslední příspěvek
Instaluje se např takto, viz obrázek.. Ty 2 mřížky nad zdrojem jsou demontovatelné.. Vůbec je tam víc zvláštních řešení, které člověk ocení, až když to potřebuje. Třeba větráky na radiátoru AIO umístěného nahoře lze snadno demontovat i bez nutnosti...
Ahojte, chtěl bych si na vánoce udělat radost a poskládat si nový počítač, který bude primárně sloužit jen na hraní her. Cenový strop vidím maximálně 35 tisíc, ale pokud to pujde míň, tak budu jen rád :D
Z aktuálního počítače bych mohl použít:
Case...
Poslední příspěvek
Ahoj, třeba něco takového?
Pokud máš chlazení skříně vyřešené, můžeš vyhodit ventilátory.