Chtěl jsem si prohlížet a upravovat fotky typ souboru CR2. Stáhl jsem si proto 14ti denní verzi programu Bibble,na zkoušku. Po nainstalování a prvním spuštění mi naskočila tato hláška.Mám opravdu problém hardwaru,nebo jiný?
Nestáhl jsi omylem verzi pro jiný systém než máš na PC?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
aplikace? jako ten program? nenastavím. ten ani nenajede. vyskočí to okno a když zvolím neodesílat zavře se to. nejedou mi i jiné programy podobné. (raw view, raw convertor)
Podle všeho konflikt s nějakým programem, ale spíše s ovladačem, či nějakou nezalátovanou dírou ve WinXP.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Prográmek šlape. Teď ale na jiné sestavě: deska Asus K8N-E Deluxe procesor AMD Sempron, 1800 MHz (9 x 200) 3000+. Proč předtím ne to už nezjistím, deska s procákem je v elektrónkovém nebi....
Ladasan píše:Prográmek šlape. Teď ale na jiné sestavě: deska Asus K8N-E Deluxe procesor AMD Sempron, 1800 MHz (9 x 200) 3000+. Proč předtím ne to už nezjistím, deska s procákem je v elektrónkovém nebi....