Dobrý den,mám problém se sekáním obrazu,kliknu třeba na video na youtube,ono se načte ale hned se sekne a nejde s tím nic dělat,ani ta stránka nejde vypnout,pomůže jen restart ale po restartu když najedu na to zas,stane se to znova,děje se to i na fcb,při načítání hry to zamrzne a je konec,nevíte kde by mohl být problém? děkuji
Naposledy upravil(a) Ltb dne 12 úno 2012 21:18, celkem upraveno 1 x.
Důvod:Doplnění nadpisu
co? já jsem v pc dokonce i povysávala prach ale stejně po najetí na hry na fcb to znova zamrzlo,musela jsem udělat restart,nemůžu vůbec na pc pracovat,nevím vůbec co stím
Processors Information -------------------------------------------------------------------------
Processor 1 ID = 0 Number of cores 1 (max 1) Number of threads 1 (max 1) Name AMD Sempron 2800+ Codename Palermo Specification AMD Sempron(tm) Processor 2800+ Package Socket 754 CPUID F.C.2 Extended CPUID F.2C Brand ID 38 Core Stepping DH-E6 Technology 90 nm Core Speed 1600.1 MHz Multiplier x FSB 8.0 x 200.0 MHz HT Link speed 800.0 MHz Instructions sets MMX (+), 3DNow! (+), SSE, SSE2, SSE3, x86-64 L1 Data cache 64 KBytes, 2-way set associative, 64-byte line size L1 Instruction cache 64 KBytes, 2-way set associative, 64-byte line size L2 cache 256 KBytes, 16-way set associative, 64-byte line size FID/VID Control no
K8 Thermal sensor yes K8 Revision ID 4.2 Attached device PCI device at bus 0, device 24, function 0 Attached device PCI device at bus 0, device 24, function 1 Attached device PCI device at bus 0, device 24, function 2 Attached device PCI device at bus 0, device 24, function 3
Display adapter 0 Name RADEON 9250 Codename RV280 Technology 0.15 um GPU ref clock 27000 PCI device bus 1 (0x1), device 0 (0x0), function 0 (0x0) Vendor ID 0x1002 (0x1787) Model ID 0x5960 (0x5960)
Display adapter 1 Name RADEON 9250 Secondary PCI device bus 1 (0x1), device 0 (0x0), function 1 (0x1) Vendor ID 0x1002 (0x1787) Model ID 0x5940 (0x5961)
ÁÁÁno samozřejmně Musiš odstranit prach z grafiki a z ventilatoru A nenechávat PC zabetněné musí mít kolem sebe postor .... potom zapni pc a kokni se jestli šlapě ventilator a jestli ne tak mu skus pomoct (neboj se toho ) potom ti po na 97% pošlape když ne tak musiš koupi spešl chladící mastičku a pak to tam někam namazat :) Ale jak je vidět pc se nechldí a jestli se chladí tek je někde přimáčklej ke stolu nbo tak.. Potom z něj nevichází to teplo .... Máš eště štěstí že se ti nespálila ggrr .. tak čs
Obracím se na vás z důvodu toho že mi začal můj PC zamrzat nyní k tomu co se děje.
Když jakkoliv hru tak se nic NEDĚJE ale když brouzdam po internetu nebo po ploše tak se za pár minut stane že pc úplně zamrzne nejde...
Poslední příspěvek
Ty být stroj? Začal bych tím, že uvedu HW na kterém se toto děje. Jak si kontroloval RAM a SSD? Memtest nabootovaný z flash disku? Crystaldiskinfo? Výsledky jsou kde? Podíval ses na prohlížeč událostí? A OS si taky máme vycucat z prstu?
Zdravím prosím Vás potřeboval bych poradit, koupil jsem si na Steamu hru SnowRunner a když jí zapnu tak hra běží na Vysoké detaily na 55-80 FPS, což je v pohodě problém nastává v momentě kdy začnu ve hře hýbat kamerou. Hra se začne nepříjemně trhat...
Poslední příspěvek
Jseš si jistý, že hra používá Geforce a né integrovanou grafiku v CPU?
Nazdar, dnes jsem dělal čistý reinstal W10. Nechal aktualizovat a při:
2024-11 Kumulativní aktualizace (Preview) pro Windows 10 Version 22H2 pro systémy založené na platformě x64 (KB5046714)
pořád to chce restart a nic. Podobný problém s jinou...
Poslední příspěvek
Už to mám vyřešené. Restart Windows Update služby, pozastavení aktualizací na týden, vzápětí povolení aktualizací, proběhne zrušení výše zmíněného KB.
A tak to u mě zafungovalo.
Pro Kecálka: dík za nic neříkající radu kapitáne Bystrozraku :D
Před asi měsícem jsem si koupil nový PC V pondělí a dneska se při zapnutí objevila chybová hláška your device ran into a problem and needs to restart doprovázená takovým podivným zachrčením v reprácích. PC se restartoval a v pořádku naběhl a bez...
Poslední příspěvek
Doagnostika pameti je k nicemu.
Memtest z flashky a nech ho bezet aspon 2 hodiny stale dokola.