dobrý den nejde mi pustit PC.vyndal jsem zakladní desku měnil jsem teplovodní pastu před tím PC ještě fungoval a tet nic na zakladní desce svítí leda takže tam jde elektrika ale pustit nejde front panel mám zapojení správně co stím.Myslel jsem si že se zakladní deska dotíka bedny tak jsem jí vindal a dal jsem si jí na stul a zapojil jsem vše.pomoc
Zkus pustit PC v minimální konfiguraci a to základní deska s procesorem, grafická karta, jedna paměť a zdroj. Vše ostatní odpoj a to napájecí i datové kabely. Tak můžeš postupně odzkoušet i další paměti, pokud jich máš více. Pokud PC naběhne jsou připojené komponenty OK. PC ovšem naběhne s chybou, protože nenajde nepřipojený disk. Pak můžeš vždy po jedné komponentě připojovat další (CD/DVD mechanika, disketová mechanika atd.). Pokud PC nenaběhne ani v minimální konfiguraci je vadná některá z použitých komponent. V tom případě zkus otestovat postupně jiný zaručeně dobrý zdroj (třeba jen půjčený na otestování od kámoše) a pak podobně grafickou kartu. Procesor a základní deska již tak jednoduše otestovat nejdou. Tak jak jsi pochodil? Jed připomenu komponenty odpojovat a připojovat při vypnutém PC a odpojeném od el. sítě.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
ale nechce mi fungovat monitor i když je zapojený v grafické kartě ale když změním...
Poslední příspěvek
No, tazatel píše, že je to nové PC, takže je ten počítač nejspíše sestavěný teď.
A pokud se ti nic nezobrazuje už od samotného zapnutí PC, tak to není ovladači grafické karty. Takže na tvém místě bych si zkontroloval zda je opravdu vše správně...
známy doniesol starší NTB Lenovo S-130. nefunguje touchpad. v správcovi zariadení nie je vidieť, je tam iba zopár neznámych zariadení. v biose sa touchpad vypnúť/zapnúť nedá. v zariadeniach v nastavení windows je iba myš. OS je windows 10.
Poslední příspěvek
Na kazdem zarizeni klikni pravym tlacitkem mysi....
pomohlo. touchpad funguje a nezname zariadenia zmizli.
Uz se mi kouri z hlavy. Normalne mam ruce od oleje na volantu, ne na klavesnici.
nasel jsem nejake ovladace, ktere by mi mohly pomoci. Poradite mi s jejich instalaci? Konkretne, do ktere složky je mám rozbalit?
Touchpad funguje.
Problém: Po...
Poslední příspěvek
Urob to jednoducho. Stiahni si ovládač, rozbaľ do nejakej svojej zložky. Otvor Správcu zariadení, klikni problémové zariadenie, Aktualizovať ovládač - nasmeruješ na zložku, kde máš ovládač (bude tam asi to ***.inf - a ideš. Systém bude sám vedieť,...
koupil jsem si USB4 Multiport Adapter W/ 2.5G Ethernet od Satechi . Používám ho se dvěma notebooky ASUS, které mají Thunderbolt 4, ale na jednom funguje bez problémů a na druhém jen částečně a velmi nespolehlivě.
Notebooky:
ASUS Zenbook...
Poslední příspěvek
Adaptér otestován na více PC i tabletu a je mrtvej. Dnes jsem ho hodil na reklamaci.
Zajímá mě, jestli příčinou bylo to, že byl ntb napájen zároveň skrze kulatý a zároveň skrze USB (ten USB adaptér jsem měl připojen jen kvůli tomu, aby HUB mohl...