Kdyby to byl vadný kabel, proč by to při startu vydávalo ty divné zvuky? Žádné poškození neni viditelné, vše jsem zkontroloval třikrát, takže screeny nebudou k užitku.
Pokud se na monitoru nezobrazí nějaký text i když se PC chová, jako normálně (zvuk při nabíhání Windows), je zpravidla chyba v monitoru. Jak již bylo řečeno zkusit jiný funkční monitor, nebo monitor u jiného PC.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Promiňte, že píšu tak pozdě, byl jsem na dovolené. V tom spěchu předtím jsem si jaksi nevšiml, že mám na základní desce integrovanou graf. kartu a že to tak mohu zkusit napojit přímo. A tady vyvstal problém - mám tam dva konektory - D-Sub a DVI. Když jsem vymontoval grafiku a napojil monitor přímo na D-Sub, tak fungoval v pořádku, když jsem ho ale zapojil přes redukci na DVI, tak nefungoval (na grafické nemám D-Sub, tak musím přes redukci). V redukci to není, zkoušel jsem jinou a přesto to nefunguje.
chtěl bych poprosit o pomoc se sestavením nového PC + monitoru. Dlouho jsem jel jen na konzolích (naposled PS5), ale teď bych rád přešel na PC a dohnal, co jsem zmeškal.
Co od sestavy čekám:
• hraní v 1440p
• žánrově hlavně strategie...
Poslední příspěvek
Možná ještě jedna věc. V biosu jsou profily chlazení procesoru - otáček ventilátoru-ů. Jak to máš nastaveno? Nevím konkrétně jak u tvé desky, ale u sebe jsem třeba nastavoval křivku chlazení ručně. Přednastavené profily mi neseděly.
Zdravím mám HDMI 2.0 a když připojím PC s TV tak TV detekuje že jsou propojené, ale píše bez signálu. Když ten samí kabel propojim s notebookem, tak v TV obraz normálně funguje.
Poslední příspěvek
Ještě mě napadlo, zkus resetovat nastavení TV, a zkontroluj specifikace grafické karty a porovnej s TV a s kabelem. A ještě můžeš v PC vytvořit nový profil a odtud spustit video.
Dodatečně přidáno po 1 minutě 36 vteřinách:
A ještě pokud máš WIN,...
Co moze sposobovat to, ze ak sa hybem doprava / dolava tak nevidim v hre nazvy priser alebo nazov nejakeho hraca, pretoze sa to rozmazuje? Netusim co to moze byt a som z toho uz na nervy. Ked letim alebo idem dopredu, tak vsetko vidno fajn, ale...