Zdravim Dnes jsem přeinstaloval systém (Windows XP 32bit SP2)-předtím jsem měl ten stejný)-provedl jsem komplet reinstall a naformátoval jsem oba disky co mam v PC (Samsung,Hitachi 2x80gb IDE). Po nainstalování systému na disk C (Samsung) se mi v "Tento Počítač" nezobrazuje druhý disk. V biosu se zdá být všechno nastavené správně a disk se tady zobrazuje. Když chci přes Ovládací panely přidat hardware-disk mi to taky najde a údajně pracuje správně. Nevím v čem je teda problém. Když mi někdo poradí budu rád díky
Naposledy upravil(a) Myloš dne 16 dub 2011 21:46, celkem upraveno 1 x.
Důvod:Oprava nadpisu „HDD problem“. Co je to za zlozvyk nadepisovat vlákna „Něco – problém“? Je tak těžké namísto pitomého slova „problém“ ten problém nějak popsat?
Zdravím,
Nedávno mi v PC umřel můj starý systémový disk (sata SSD), tak jsem se rozhodl udělat upgrade a koupit NVMe (Patriot M.2 P310 240GB). Disk jsem dal do desky do nejvíc vrchního M.2 slotu, který na ní je. Po nastartování je disk viditelný v...
potýkám se s podivným problémem. Do minulého týdne jsem používal svůj PC z popisu naprosto v pohodě na dvou HDMI monitorech.
Hlavní monitor je napojený pomocí HDMI přímo do GPU a druhý jsem měl zapojený pomocí HDMI kabelu do DisplayLinku...
Poslední příspěvek
Muze umirat karta.
Kabel DP->HDMI je nejjednodussi zpusob jak pripojit HDMI zarizeni na DP vystup.
Jen upozornim, ze ten kabel je jednosmerny, nelze pouzit opacne, HDMI vystup neni s DP kompatibilni, opacne ano.
Zdravím všechny potřeboval bych poradit nejde mi nainstalovat Windows 11 na SSD disk
Gigabite H310 s2h
Intel i5 8600k
GeForce GTX 1050Ti
16 GB ram
HDD WD 1TB aktuálně systém
SSD KINGSTON SNV3S1000G 1TB sem chci systém
Vytvořil jsem instalační flash...
Poslední příspěvek
všem děkuji jelikož mi evidentně není pomoci uzavírám téma. přeji hezký den
PC s W11 Pro nevidím na síti. Nemohu přijít na to jak to udělat. Možná někdo z vás ví jak na to. Za odpověď děkuji předem.
Poslední příspěvek
Když dám průzkumníka v PC W11 a adresář síť tak tam není vidět. Jiný počítač vidím s W10. Když jdu na jiný počíta s w10 tak vidím ten počítač na kterém jsem ale ten počítač s W11 tam není. Potřebuji udělat sinchoronizaci hesel, které mi vznikaji na...
Dobrý den, Prosím poraďte
už jsem se ptal na poradně ale nic jsem se nedozvěděl.
Mám disk na kterém je linux mint a chci jej zrušit a sformátovat pro použití na windows. Když jej připojím jako druhý disk tak jej správa disků nevidí a nenapadá mě...