Jen pokud jde o tu teplotu ta je v podle mě v pohodě.Athlony snášejí a hřejí se víc.Já už mám např třetím rokem 1800+a jedu třeba i na 60stupňů.V klidu mám tak 50.
lopata píše:Ja nevim no.. Ono to vzdycky chvili funguje, pak to zacne takle zatuhavat a musim formatovat aby to vubec chvili slo. Tak diky za predchozi rady
Luboš píše:Spíš bych řekl, že to vypadá na přetaktování. Zkus to snížit o 5%.
jak vypadá na přetaktování?
nastavené to má dobře 166x11=1820Mhz tzn AthlonXP 2500+ teplota je taký OK a vzhledem k tomu že mu padají jenom ICQ a hry tak to asi přehříváním nebude...jak už jsem říkal celý rozebrat dát novou pastu doplnit větráky udělat úklid v bedně aby to vypadalo aspoň takhle
a pak nalejt nový wokna s novejma ovladačema...nedávno jsem toto udělal na starší sestavě(Duron 1600Mhz,Abit NF7,512MB RAM,Radeon 9800Pro) a PC najednou začal běhat jako hodinky
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
pokial ja viem tak barton 2500 vzdy v biose musi ukazovat 1800 takze tak by to malo byt spravne vsetky ine ukazatele su spatne takze si vbiose supni frekvenci na procaku na 1.8 !!!
Dobrý den,potřeboval bych poradit ohledně zdroje k pc,které budu skladat. Konfigurace PC bude
1)AMD Ryzen 7 9800X3D
2) Sapphire Radeon RX 7900 XTX NITRO+ Vapor-X 24GB
3)Samsung 990 EVO Plus 2 TB
4)G.Skill Trident Z5 Neo RGB 32 GB (2 x 16 GB)...
Poslední příspěvek
Otázka je, jestli reálně využiješ těch 24 GB VRAM, ale předpokládam, že spíš ne no.
A v budoucnosti, kde 24 GB VRAM dává pro běžnýho člověka smysl, tak to stejně bude omezovat ten výkon grafiky.
9070 XT nebo 5070 Ti je pro běžnýho člověka lepší...
Pokud jsem ve špatné sekci, tak se velice omlouvám.
Rád bych požádal místní chytré hlavy o rady. Mám doma mraky filmů ve 4k kvalitě i 1 080p kvalitě (nebojte, zakoupené disky). Uvažuji nad tím, že bych zřídil Plex a pár dní k tomu hledám...
Zdravím, jsem hodně casual hráč (nějaké ty příběhové hry, JRPG/RPG, atd.) a po cca 13 letech jsem se rozhodl si opět koupit nějaké to herní PC ke konzoli, zároveň jsem se rozhodl, že využiji téhle příležitosti a zkusím si sestavit PC sám, vždy jsem...
Poslední příspěvek
V tom rozpočtu vybráno celkem dobře. Jen ten Sharkoon ve mě nevzbuzuje důvěru, nemá perforovaný horní díl a může se to vevnitř dost zahřívat/hučet (7800XT nemá zrovna malou spotřebu).