Zdarec, mám v PC GeForce4 a karbon mi nejde at dělám co dělám, ale to už nechci řešit... (má 64MB) Ale chci si koupit novou grafiku a chtěl bych váš názor na Asus Extreme N7300 GS HTD která se mi zdá celkem dobrá..
Tady je link : http://optima.cz/product.php?productid=140568&cat=1991&id_catalog=1 Díky za vaše odpovědi
bohužel tato karta je stejně 64bit jako tvoje geforce 4...takže ti to stejně nepojede....vem cokoliv v 128bit sběrnicí tzn ne 7300GS když už nvidia tak 7300GT nebo radeon x1600pro ...
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
ono neni dobre vybirat grafiku jenom podle MB pameti. Je mnohem lepsi mit grafiku 128 MB/128bit nez 256MB/64bit, pze ta prvni je rychlejsi...... Takze tuhle grafiku opravdu ne....
bacha na provedení tvá geForce 4 je určitě AGP a oba odkazy máš na karty PCIe karty. 7300GT je slušná volba a dělá se i do AGP ale je o něco dražší. za podobnou cenu seženeš i 7600GS nebo Rad. 1600pro do AGP a ty jsou výkonější. [/url]
kobra.gt píše:bacha na provedení tvá geForce 4 je určitě AGP a oba odkazy máš na karty PCIe karty. 7300GT je slušná volba a dělá se i do AGP ale je o něco dra...... [/url]
jj, to sem taky tedka zjistil, ma už obědnanou tuto kartu nakonec.. ( je to AGP) tak nani mrkněte, měla by myslim stačit
*Název - ASUS TUF Gaming AMD Radeon RX 7800 XT OC
*Stav - použita, jako nová, netaktovaná, používaná na defaultních hodnotách
*Balení - nemám originál krabici, kterou jsem musel vyhodit z důvodu stěhování, abych ušetřil místo v bytě :(
*Koupeno -...
ASUS ProArt LC 360: Prémiové vodní chlazení pro náročné profesionály
1.jpg
Jeden z nejznámějších výrobců komponent pro PC vydal novou řadu vodních chladičů pod značkou svou značkou ProArt. Obstojí vodní chlazení bez RGB proti jednomu z...
Poslední příspěvek
Chybejici podpora pro Theradripper a Xeon - existuje chladic, ktery ji ma? Tyto procesory maji podstatne
vetsi plochu heatspreaderu, tedy samotny blok musi byt vetsi, nez u beznych desktopovych procesoru.
Pokud to ma byt nevyhoda, ocekaval bych...
Potřeboval bych posunout obrazovku na notebooku ASUSS Vivobook s Win 11 o pár mm na levou stranu. Vytáčí mě, že když najedu myší uplně do pravé strany, musím se pořád vracet o kousíček zpět.
Projel jsem nastavení obrazovky, nastavení...
Poslední příspěvek
Tohle neni softwarovy problem. Proste je displej osazeny mimo stred ramecku.
Skutecne reseni viz vyse.
Jsi si jistý? Píše že když najede myší k okraji PŘEJEDE bar na posouvání a musí se myší vrátit. Kdyby to byl HW problém a jen neviděl sloupec...
Prodám grafickou kartu Asus ROG Strix GTX 1070 Gaming 8GB.
Jedná se o jednu z TOP edic, která vyniká parádním tichým chlazením a vysokým výkonem. Má RGB, stačí jí 500W zdroj a připojuje se přes 1x 8pin. Stále plně dostačuje na hraní v 1080p....