Připojení druhého HDD
Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
Připojení druhého HDD
Dobrý den, koupil jsem si 1TB HDD http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 0000000N9S a potřebuji ho připojit do PC, kde již jeden zapojený HDD je (jsou stejné značky). Potřebuji aby se mi zobrazil v Tento Počítač a následně abych ho zformátoval, či rozdělil na oddíly. Momentálně vidím v Tento Počítač pouze tento HDD, na kterém jsem teď.
Děkuji
Děkuji
Re: Připojení druhého HDD
Jakou máš základní desku? Máš jeden volný SATA kabel k připojení disku k základní desce?
Ten nový HDD je připojený jak do Zákl. desky tak ke zdroji. Dokonce ho vidím i ve správci zařízení, ale nevím jak s ním mám pracovat.
Ve správci disků je vidět? Má přiřazené písmenko?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Ovládací panely > Nástroje pro správu > Správa počítače > Správa disků > pravé myšítko > naformátovat ...
Tak ho inicializuj.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Předpokládám, že po inicializaci mám vytvořit nový oddíl a následně naformátovat (?)
Cryss:
Teď, kdy se zdá vše vyřešeno, už to opravovat nebudu, ale příště, prosím tě, vkládej obrázky přímo do fóra jako přílohu – pokud jsou takhle velké, phpBB jim automaticky vytvoří zmenšený klikací náhled takhle velké obrázky totiž dost znepřehledňují celé vlákno. A taky z obrázků ořezávej zbytečná data, případně zmenšuj okna, jejichž screenshoty děláš. Díky.
Teď, kdy se zdá vše vyřešeno, už to opravovat nebudu, ale příště, prosím tě, vkládej obrázky přímo do fóra jako přílohu – pokud jsou takhle velké, phpBB jim automaticky vytvoří zmenšený klikací náhled takhle velké obrázky totiž dost znepřehledňují celé vlákno. A taky z obrázků ořezávej zbytečná data, případně zmenšuj okna, jejichž screenshoty děláš. Díky.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.

Omlouvám se, přiště budu postupovat jak si zmínil.
Ano, nainicializuješ to, přiřadíš písmenko a naformátuješ
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 19 Odpovědi
- 7870 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Fargotroniac
-
- 24 Odpovědi