Ahojda včera při hraní jsem si všimnul že jeden pixel nefunguje je stále bílý monitor mám skoro rok tak se vás chci optat jesi to má cenu reklamovat nebo stím mám žít děkuji
Nikdo nikdy nevíme jak tu ještě dlouho budem proto by jsme si měli život užívat
Ahoj. No pokud ho máš rok a záruku máme ze zákona 2 roky, tak já osobně bych šel do reklamace. Samozřejmě pokud jsi monitor koupil jako naprosto super! Můj tchán si třeba koupil zlevněný LCD monitor už s tím, že tam 3 body svítily permanentně červeně... A taky jestli máš možnost jiného monitoru a stupně Tvé závislosti na PC, pokud jiný monitor nemáš.
Vždy jsem bojoval s vyhledáváním. Asi špatně volím slova...
Tak mě prosím nebijte!
Tak tak, reklamaci neuznaj. Některý výrobci dřív garantovali výměnu za novej kus pokud se na monitoru objeví mrtvej bod,... ale to se spíš týkalo displejů u notebooků:)
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Obávám se, že reklamaci neuznají. Také jsem se na toto téma informoval a bylo mi řečeno, že až od 3 a více vadných pixelů reklamují. Zkusit to ale můžeš ...
Ahoj můžete mi prosím poradit kde nakoupit mobil Google pixel 9 pro xl s tím že v případě reklamace nebudou problémy?
Hádám že každý z obchodů Alza nebo Datart nebo mobilní pohotovost mají jiného dodavatele?
Láká mě cena z Datartu ale mám negativní...
Poslední příspěvek
Přijde mi trochu zbytečné, za to dávat tolik peněz, Pixel 8 Pro použitý stojí nějakých 10-12tis a rozdíl ve foťáku proti 9 pro není až tak velký a zbyde ti dalších cca 20tis na nějaké kvalitní tělo a optiku co udělá lepší službu + budeš mít telefon...
dneska mi po deseti letech odešel Monitor a chtěl bych Vás požádat o doporučení na monior 27-32 palců do cca 5000,- Kč pokud možno v energetické třídě D a lepší.
děkuji,
Poslední příspěvek
ano a proto si lepší připlatím a kupuji MSI - už to je vybrané - jen musím vyčkat cca měsíc