Zdravím , měnil jsem na svém PC procesor, grafickou kartu, zdroj a měnil RAM. Základní desku jsem odpojoval od kabelů které mi překážely ( a potom jsem je snad dal dobře zpátky ) PC jde bez problému, USB, internet vše, až na zvuk .
Zapojím reproduktory do správného konektoru a objeví se toto :
http://yfrog.com/9hproblemtxp
Nevíte čím to je ?
Děkuji za odpovědi
Výměna komponentů - nefungující reproduktory
Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
Re: Výměna komponentů - nefungující reproduktory
Je třeba ukončit všechny audio aplikace a správně nastavit připojení reproduktorů do správných konektorů, podle toho, jaké používáš.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
já mám všechny vypnuté ( jde to nějak poznat nebo lze použit nějaké program ? )a mám dvojici stereo reproduktoru tudíž to dávám do zeleného konektoru
Pokud máš WinXP - Ovládací panely - Zvuk a zvuková zařízení - Hlasitost - Nastavení reproduktorů - Upřesnit - Reproduktory - a v Typ reproduktoru vybrat - Stolní stereofonní reproduktory a klik na Použít a OK. Případně v tom panelu na obrázku najdi nastavení vstupu a výstupu zvuku - někdy značené V/V zvuku - a tam nastav ty reproduktory.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3 Odpovědi
- 3849 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od PavelKilleR