Celeron 3.06
Seagate 120GB
Ati radeon 9550-D
512ramek
a tohle http://www.czechcomputer.cz/cat_tree.js ... adi%C4%8De tenhle kompl mám už 1,5roku a nekde v pulce mě přestal jet kompl kvuli zpálené koncovce co vede na MB
a jak sem si koupil to chlazení tak to zase dělá to stejný a nejde poradně nahodit kompl a vypíná se pls help
Vyšlo mě přibližně 230w ale nejsem si uplně jistej jestli mám všecko správně .
zdroj mám eurocase350w ale prej je to strašnej šhit.
jo a když zapnu kompl třeba po týdnu tak najede jen přednačítací winxp animaci je jen černá obrzovka a hdd si jednou za čas přežvíkne.
Eurocase pokud jsem slyšel nemají zrovna nejlepší pověst, ale 230 W by 350 W zdroj měl bez problému zvládnout. V té spálené koncovce jsi vyměnil kontakty, nebo jsi ji vyměnil celou? Pokud MB nedostává všechna napětí v požadovaných tolerancích, komp se vypíná. A může to být třeba i vyhřátou dutinkou v napájecím konektoru, při poměrně velkých odběrech MB stačí malý přechodový odpor na to, aby napětí byla pod tolerancí a navíc se procházejícím proudem vyhřátá dutinka dál ohřívá a situaci to dál zhoršuje. Jestli se nepletu, pokud je některé napájecí napětí mimo toleranci,bliká síťová ledka na předním panelu kompu.
včera večer sem se čuměl do komplu a zjistil že me ho ten borec vyměnil za
Maxpower px-350w a je tam vedle toho max200w co to je zač?? přemyšlím o tom Fortronovi 350W
Maxpower je stejná kategorie jako EC,Redstar,KME apod. šmejdy..takže bych se tím vůbec nezalamoval a hodil to prodejci na hlavu...a koupil ten zmiňovaný Fortron 350W tento
Ok zkusím to ještě se chci zeptat čím by to mohlo byt že při zapnuti komplu ted najede jen po načítací obrazovku WINXP kde je ted jen tma a hdd jen jednou za čas zašrotí a kompl se stejně po chvilce vypne doufám že se neodvařil nejaký HW
Dobrý den,
Moje sestava:
CPU: Ryzen 5700x3D
MB: MSI MAG B550 TOMAHAWK - AMD B550
RAM: HyperX FURY Black Series 2x8GB 2666MHz DDR4
Chci upgradovat na grafickou kartu AMD 9070 XT - bude mít spotřebu cca 330 W.
Vypočetl jsem spotřebu mojí sestavy s...
Poslední příspěvek
Dobrá volba!
Dlouhodobě používám zdroje RM---x (x = japonské kondenzátory) bez sebemenších náznaků problémů,
absolutně tiché (větráky se při nižší spotřebě netočí), modulární kabeláž, 10 let záruky...
Předchozí verzi RM750x mám momentálně v herním...
Zdravím,
složil jsem si nový PC se zdrojem Seasonic Focus GX-850 ATX 3 (2024). Problém je, že hned po zapnutí se ventilátor zdroje roztočí do tý míry, že je to zdaleka nejhlučnější komponenta. A to jen, když jsem v BIOSu.
Použitý komponenty mají...
Poslední příspěvek
Vypadá to, že to je opravdu vlastnost. Koupil jsem Corsair RM850X a je pěkně ticho. Díky za rady.
Dobrý večer. Koupil jsem si grafickou kartu AORUS GeForce® GTX 1080 Ti Xtreme Edition 11G, která má napájení 2x8pin. Bohužel mám zdroj EVGA 650 B3 650W 80Plus Bronze a nemám k němu ostatní kabely. Mám momentálně MSI GTX 1070 8G a tam je pouze...
Poslední příspěvek
Na AliXepressu, napr.
Nicmene, nebud prekvapen, az ta 1080 Ti umre. U takhle starych a zravych karet je to jen otazka casu, ta karta je 8 let stara a obvykla zivotnost je do 5 let.