Dobrý den, jednoho dne pracuji (konkrétně MS Word) na svém PC a najednou se celý systém zasekl a na monitoru je statický obraz. Restartuji tedy počítač, ale co se neděje - neslyším klasické pípnutí z počítače. Pouze se rozsvítí červená dioda indikující zapnutý stav počítače a slyším pracovat větrák zdroje a procesoru, monitor se vůbec nerozsvítí, ani neslyším žádná varovná pípnutí. Mám podezření na zdroj nebo základní desku Nevíte někdo čím by to mohlo být a případně, jak to ošetřit? Děkuji moc předem, Jakub
Jestliže máš v PC alespoň dvě paměti, zkus vždy v prvním paměťovém slotu (zpravidla nejbližší u procesoru) nechat jen jednu paměť. Paměť může být vadná. Pokud to nebude pamětí, tak odpoj CD/DVD mechaniky a HDD a zkus, zda PC naběhne alespoň do BIOSu. Pokud ani zde nebude příčina, zkus vyměnit GK (pokud máš tu možnost). Další možností je odzkoušet jiný zdroj. Jestliže nic nepomohlo je pravděpodobně závada na základní desce. Manipulace v PC dělej s jeho díly při vypnutém PC a u pamětí pozor na statický náboj!
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Ramkama, HDD, CD/DVD ani GK to není - teď jsem to tedy vyzkoušel. Pořád to samé. Tak až budu mít k dispozici nějaký zdroj, tak ho vyzkouším a budu doufat, že tje to tím zdrojem Díky moc za rekci, Jakub
Pokud nemáš něco dalšího v PC, např. TV kartu, tak to vypadá na základní desku, ale ta nejde jednoduše vyměnit. Pak zbývá již jen servis.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
mám problém se zapnutím PC. Při stisknutí zapínacího tlačítka se nic nestane. Postupoval jsem tedy otevřením bočnice a vykoušel jsem zkratovat CLRTC piny a to zafungovalo. PC se spustil a v pořádku fungoval až do té doby než jsem ho vypnul...
Poslední příspěvek
1. overit funkci tlacitka na skrini napr. multimetrem
2. zkusit zapnout PC zkratovanim tech dvou pinu, kam je zapojeny vypinac
3. vymenit zdroj
4. vymenit zakladni desku
Zdravím, jsem několikaletým věrným zákazníkem VODAFonu máme od nich Gigabytový internet, vše nějakou dobu šlapalo skvěle ale řekněme že teď po dvou letech z nějakého mě neznámého důvodu klesla rychlost místo 1000 na 100 Mbs i na přívodním kabelu z...
Notebook má tendenciu vypínať sa viackrát za hodinu, je problém so spojením medzi káblom a batériou. Funguje normálne pri nabijani, ale je potrebné otáčit spravne kábel dookola a nájsť presnú polohu, aby sa nabíjal. Ak sa vytiahne z nabijania, tak...
Poslední příspěvek
Psal jsem ze cena toho notebooku jako plne funkcniho je nulova.
Takovych jsou doslova plne sberne dvory a kdybych podobny u nas nekomu nabidl zadarmo, tak se my vysmeje.
Ahoj, mam takový dotaz, včera jsem vypínal PC a bylo vše v pořádku.
Dneska nastal problém že se slyším ve Windowsu svůj hlas, každý hluk vše slyším ve sluchátkách.
To stejné na Discordu nebo jiné aplikaci.
Nemám nic zaplého jako je Zvuk - Mikrofon-...
Poslední příspěvek
Dělá to stejně i když to přepnu
Dodatečně přidáno po 1 minutě 39 vteřinách:
Když tohle vypnu, tak se mi to vypne ale zajdu na discord, tak nemužu mluvit
Dodatečně přidáno po 3 hodinách 16 minutách 48 vteřinách:
Problem vyřešen v G hubu, měl...