Mám zreklamované sluchátka Sennheiser PC 150. Nešel mi u nich mikrofon. Teď jde, ale pokaždé když je zapnutý a šáhnu na ovladač na sluchátkách tak to ve sluchadlech nepříjemně zašustí a stejné to je s prudším pohybem hlavy. Jedna z možností je , že jsem to nastavil sám , když jsem hledal řešení pro nefungující mikrák a klikal na vše co mělo v názvu "mic" :)
Pomožte please nebo to rozemelu
takovehle veci se mne stavali u sluchatek take... bylo to tim ze v systemu jsem mel zvuk na MAX a reguloval jsem ho jen na "kolecku" u sluchatek... kdyz jsem pak zvuk v systemu trochu ztlumil vse bylo OK... (na liste je reproduktor.. dvakrat klikni a prvni ovladac z leva dej tak do pulky.. hlavne ne na max.. ) uvidime jestli ti to nejjak pomuze..BTW: me se dokonce stavalo ze jsem slysel susteni pri pohybech mysi
to není tímhle, šustění akorát zeslabuje , ale pokud volume není na 0 tak je pořád dost nepříjemně zřetelné. Má to co dělat s mikrákem (zkoušel jsem to dát i u mikrofonu na nenulovou nízkou hodnotu a pořád to dělá)
Signál z mikrofonu můžeš posílat jednak "do systému", tj do MSN, SKYPE, záznamu zvuku, .....) a jednak do sluchátkovýho výstupu zvukový karty a tím i do svých vlastních sluchátek - což je zbytečnost, protože není důvod poslouchat ve sluchátkách to, co já sám říkám do mikrofonu. V ovladačích zvuku - ikona reproduktoru vpravo dole na liště - zruš navolení té druhé cesty (mikrofon - vlastní sluchátka) a máš po problému.
Ahoj, dal by mi někdo tip na dobrá sluchátka? Cena kolem 2500. Nechci pecky, sloužily by na poslech při cvičení (posilovna i běh), takže musí pevně sedět na hlavě. Ideální dlouhá výdrž a bezdrátové.
Máte někdo představu?
Díky moc.
Poslední příspěvek
Mně u těch Marshallů přijde že se tam ucho nevejde :D
Zdravím,
mohli byste mi prosím poradit s výběrem sluchátek? Budou používány na běžnou každodenní činnost, jako je poslech hudby, podcastů a sledování filmů. Podmínkou je Bluetooth připojení a cenový limit do 2000 Kč (s možností mírného překročení)....
Poslední příspěvek
Tak jsem nakonec vzal sluchátka Sony, na které jsem tu dával odkaz.
Ahoj potřebuji poradit s výběrem bezdrátových sluchátek do 2000Kc.
Požadavky:
1) zastavení zvuku při sundání sluchátek z hlavy
2) sluchátka budou používány na streamování filmu (služby Netflix nebo Disney+ nebo HBO),ale také hudby spotify
3)...
Poslední příspěvek
Nakonec jsem se rozhodl pro Buxton bhp 18000.
Kdo by si je chtěl koupit tak doporučuji. Umí si poradit dokonce s audio kodekem EAC3 = Dolby digital plus
Ahoj sháním k nové sestavě i nová herní sluchátka, abych si vychutnal zážitek na maximum. Rád bych si nechal doporučit od znalejších. Hledám nejlepší poměr cena výkon okolo 4 tisíc. Co jsem si načetl, tak bych asi dal přednost nějaké klasické...
Poslední příspěvek
S klasickou studiovou značkou souhlasím. Sám dlouhodobě používám Sennheisery HD xxx a jako herní jsem vždy doporučoval Senny PC 350/360, které se už bohužel nevyrábí.
Současné herní Senny GSP 600 (300) mají sice docela dobré uživatelské recenze, ale...
Řeším zajímavý problém: na notebooku kdykoliv připojím sluchátka, tak dokud nezměním ve Windows na slideru hlasitost, tak nejdou slyšet. Je jedno, jestli je mám nastaveny jako sluchátka nebo reproduktory. Pokud vytáhnu jack a znovu...