Koupil jsem si flash disk Kingston DataTraveler 410 32GB abych si na něj mohl nahrávat větší soubory , ale ! Prve mi při nagání souborů větších než 4 GB vyskočila hláška ,že na ní není dostatek místa. Tak jsem pogooglil a zjistil jsem ,že bych měl změnit systém souborů z FAT32 na NTFS a to jsem také udělal . K nemilému překvapení mi však při kopírování souborů vždy vyhodí něco ve smyslu : Zápis se zpoždením se nezdařil z důvodu požkozeného hw ,nebo špatného připojení k síti. Avšak tahle chyba vyskakuje jen na mém PC ,na noťasu ne. . Takže bych byl vděčný za každou radu . Díky všem
Naposledy upravil(a) Myloš dne 16 čer 2009 18:59, celkem upraveno 1 x.
Důvod:Upřesnění nadpisu (s ohledem na pravidla tohoto fóra) – z původního „Problém s flash diskem“ (nadbytečné slovo „problém“ + absence popisu toho problému).
A teprve když nenajdeš ani jedním způsobem (a to bys musel být ťululum), teprve pak si tady na fóru založit vlastní dotaz a nespamovat vlákno jiným lidem.
No, než mi něco napíšeš zkus udělat následující (předpokládám, že máš XP): -najeď si do "Správa počítače" -klikni na "Správa disku" -v pravém okně najeď na tu tvou flashku (podívej se jaký typ souborů tam máš, a i když tam budeš mít NTFS pokračuj dalším krokem) -klikni pravou na jednotku (flashku) -klikni na naformátovat -systém souborů dej NTFS a alokační jednotku nech výchozí
p.s: tohle všechno dělej na svém stolním pc a než to uděláš zálohuj si data na flashce :měl jsem podobný problém a takto jsem to vyřešil (no musel jsem udělat ještě něco navíc, ale to už není tvůj problém)
Učený z nebe NESPAD, ale blbce jako by házeli A vo tom to je!
A teprve když nenajdeš ani jedním způsobem (a to bys musel být ťululum), teprve pak si tady na fóru založit vlastní dotaz a nespamovat vlákno jiným lidem.
Mylošku to nebyl dotaz na to, jak se to dělá:) Já chtěl vdět jestli to udělal správně (nebo spíše, aby něco nepos***). By ses divil co se některým lidem podaří.
Učený z nebe NESPAD, ale blbce jako by házeli A vo tom to je!
Zdravím , stala se mi taková věc . ADATA Flash Disk 32GB UV131 nelze načíst na PC jsou tam jen oddíly D a C . Ve správce zařízení jsou u některých položek vykřičníky
Restart PC jsem provedl ale i tak se nenačetla zkusil jsem i postupy na stránkách...
Poslední příspěvek
Tak nakonec jsem s toho vytahl co se dalo nekteré soubory byly špatné ,ale foto jsem zachranil .Tak díky za rady a pomoc :bigups: :bigups:
Dobrý den,
mám v pc různá videa, která jsou vytvořená v pc. Chci je dát na flash disk, jenže když je tam přendám tak už z té flashky nejdou přehrát. Nevíte čím to může být? Soubory jsou formátu mp4. Některá jsou natočená na kameru některá z mobilu....
Poslední příspěvek
Flešku cvičně zformátuj nástrojem SD Card Formatter ze stránek formátuje poněkud jinak než systémový formát
Flešky obecně nemají rady přepis souborů - raději jen zapisují do čistého prostoru. Proto je zdravé často používanou flešku občas...
Zdravím,
poradil by někdo jak vyřešit problém z USB flash diskem, který po připojení k NTB hlásí, že je třeba ho naformátovat, konkrétně to píše: Disk v jednotce F: musí být před použitím naformátován ? Po načtení neukazuje žádná data.
Dobrý den potřeboval bych poradit jak nastavit BIOS aby šlo nabootovat z flash disku (můžu zaslat screen jak mám nastavený BIOS) možnost flash disku mám ale po vybraní se nic nestane jen problikne obrazovka. Děkuji za tipy a rady
Poslední příspěvek
Přepnout na plnohodnotný editor
Pod editačním oknem vybrat Přílohy
Klik na Přidat soubor
Vybrat soubor
Klik na Umístit do příspěvku
Velikost souboru je omezená, kdyby se příloha bránila vložení, zmenši soubor.
Zdarec lidi, chtěl bych si jen potvrdit zda má domněnka je správná. A to ta že mi nejspíš chcípá plotnový disk. Dneska se mi totiž stalo že se disk po zapnutí PC neukázal v nabídce a nereagoval ani po přepojení kabelů. Musel jsem jej ve Windowsech...
Poslední příspěvek
Muze byt vadny disk.
Ze SMART neukazuje zadnou chybu neznamena, ze disk je v poradku.