prosim poradte mi nekdo co mam delat když jsem mel v notebooku nejaky vir a odstranil mi CD-Rom,disketovku a pak mi naformaatoval Hard disk.Teď si nemužu nainstalovat novy Windows
Trochu se rozepiš. Co to byl za vir, jestli se dostaneš do Biosu, nebo třeba i do nouzáku. Jestli ti kompletně zformátoval harddisk, což se mi trochu nezdá - musel by ti to udělat z diskety, nebo CDčka - jinak na disku musí něco zůstat.
Souhlasím s mijajou - tvoje informace nejsou kompletní. Ale nic si z toho nedělej, jsme tady abysme ti pomohli. Takže přesně popiš průběh instalace. Doporučuji nejprve zachránit tvoje data zejména z adresáře Documents and Settings a pak restartovat systém z flashky nebo CD, pak opět naformátovat HD (najlépe na NTFS) a pak spustit instalaci Woken (opět nejlépe) z originálního CD. Pokud nastanou problémy, tak piš.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
Razhell píše:no napred mi to odinstalovalo cd-rom a pak disketu.jeste nez se to stalo tak nevim co to bylo protoze nepouzivam zadny program proti virum. potom sem se mohl dostat do nouzoveho systemu a le tam sem toho moc nevyresil. potom sem se podival to bylo asi za 1h a hadr byl naformatovany nevim jestli to naformatoval bratranec nebo samo. no ale ted nevim co s tim,na disku neni nic a v biosu sem to vsechno prokopal a nic.cd romka se normalne vysune,ja tam dam cd a nic dela ze se roztoci a nic
Tohle mi dal Razhell do SZ, tak jsem mu napsal, aby to dal sem. Jelikož tak zatím neučinil, dávám to sem já a tu zprávu jsem smazal.
Zdá se, že náš soukmenovec má prvotní problémy v tom, že nemá nainstalovaný žádný aintivir a ani antispyware. To je skutečně hazard. Doufám, že má nainstalovaný alespoň SP2. Čekám na jeho odpověď.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
sorry ze pisu az ted ale nebyl jsem doma.jinak je to vyřešene skusil sem to jeste naformatovat a pak to jelo jinak dik za rady ale ted tady mam jeste jeden problem!!!!!! nemuzu nainstalovat XPčka.Když ma monitor na par minut z černat tak mi z černa na pořad
Takže zas a o5 - upřesni to. Máš tedy naformátovaný disk, dal jsi do mechaniky CDčko XPček a dal jsi instalovat. Jak daleko to dojelo, ve které fázi se to zatrhlo. Najela úvodní tabulka instalace? Chce to více informací.
naformatoval a nainstaloval win 98.
ja chci ale Windows xp!!!!no dam tam cd a spustim instalaci.pak to kontroluje misto na disku,a pak to napise ze obrazovka muze na nekolik okamziku zcernat no a ona z cerna naporad.
Pujcil jsem si od kamarada windows a dela to uplne to same
To chceš mít na disku 98-ičky i XP-čka? Jestli jo, tak si v W98 rozděl disk na 2 partition, v jedé budeš mít W98 a do druhé (prázdné) nainstaluj XP.
Ale osobně ti radím nainstalovat na zformátovaný disk rovnou XP.
Dobrý den
Mam prosbu pořídil jsem si notebook značky.
Lenovo V15 G4 IRU Business Black bez os když chci nainstalovat
windows 11 tak v instalačce nevidím disk co jsem hledal.
Tak v biosu by měla bet funkce Intel VMD vypnout jí ale já v Biosu nic...
Poslední příspěvek
Už zo zvyku by som najskôr aktualizoval bios,ak je novší.
Ahojky, nevím co se poslední dobou děje s mým notebookem, ale dost často mi BSoduje. Podle minidumpů vieweru pořád odkazuje na Nvidiu, několikrát jsem ji přeinstalovala... Ať tam byla Windows 10 a nebo Windows 11 dělá to úplně samý problém....
Poslední příspěvek
Takže normálně budu moct hrát hry i když to bude zakázané ?
max tak na integrované grafice jestli nějakou má no :)
Vždycky jsem nechal instalovat updaty Win 11 a pak jsem ručně aktualizoval grafiku.
Nyní nastal problém, že drivery aktualizovat nejdou, hlásí to, že probíhá instalace updatu nebo něčeho jiného. Přitom updaty žádné teď nemám, zkusil...
Poslední příspěvek
Prosím, můžeš napsat tyto info?
Název tvé gpu? + Jaké je id hardware té gpu?
Najdeš ve správce zařízení / tvá gpu / záložka Podrobnosti / Id hardwaru / zkopíruješ všechny řádky a vložíš je sem.
Jakou verzi se tam snažil instalovat Windows Update?...
:thumbup: Oficiální úprava Windows 11 do podoby Windows 7
(příspěvek vytvořen s pomocí webu Microsoft AI)
Postup přizpůsobení Windows 11
do podoby klasických Windows:
:thumbup: Windows 7 / neoficiální verze - Windows 7 ve verzi 2025 (xxxxxxxxxxxx.xxx) :thumbup:
:thumbdown: !NENABÁDÁM k používání nelegálních Windows jen k info. a k eduk. účelům! :thumbdown:
Chci jen altruisticky pomoc a NE porušovat pravidla...
Poslední příspěvek
Pravidla fóra: 2e
příspěvek nesmí být vkládán za účelem zviditelnění autora nebo jiných osob nebo pouze za účelem zvyšování počtu příspěvků .
Až tu někdo otázku W7položí, pomáhej.
Chytrý počká, až se ho zeptají. (Víš, jak poučka pokŕačuje?)