nevyřešitelné zamrzání PC
Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
Re: nevyřešitelné zamrzání PC
fajn..
je to kupovaný v Datart Megastore,takže tam zítra pudu se zeptat,jestli to mám donést přímo jim tam,nebo pudu někam do servisu a uvidí se no..akorát nevím,co jim mám přesně říct jako závadu...asi že jinej OS než vista tam pomalu nejde ani nainstalovat a že to furt hází naky errory a tak,ale s tím mě pošlou někam
takže nevím..asi že se dycky pc zasekne po načtení OS a nejde nic dělat no..pač s tím se fkat nedá nijak pracovat ./
- El Diablo
- Elite Level 11.5

- Kontaktovat uživatele:
Prověř RAM memtestem a HDD utilitou od výrobce. Když vykáží chybu máš se na co odvolat...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Při reklamaci uveď, že i po čisté instalaci máš uvedené problémy a chyba, že je pravděpodobně v některém zařízení PC.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nejlépe, když si to v klidu sepišeš na papír - jak a kdy se závada projevuje, co jsi zkoušel ap. V Datartu to stejně nijak zkoušet nebudou a jenom to pošlou do servisu - tak jim to přidej k reklamačnímu protokolu.
Jinak mě stále udivují lidé, kteří řeší každou závadu formátováním a reinstalací OS. Mám dva roky starý comp, před půl rokem vyměna základní desky, cca 4-6 hodin denně v provozu a žádná potřeba přeinstalace
Jinak mě stále udivují lidé, kteří řeší každou závadu formátováním a reinstalací OS. Mám dva roky starý comp, před půl rokem vyměna základní desky, cca 4-6 hodin denně v provozu a žádná potřeba přeinstalace
AMD Athlon 64 3200+ AM2, 2x512MB DDR II 667Mhz, WD 250GB SATA II, MSI K9N Neo-F/ nForce 550, Leadtek WF PX7600GS 256MB DDR II, Win XP Home SP2
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek