Dobrý den, mám takový "menší" problém. Při spuštění počítače mi naběhne klasická dosová nabídka v této podobě: Sec Master Hard Disk: S.M.A.R.T. Status BAD, back-up and replace press F1 to rescume dále je nad tímto textem tato nabídka: del: setup F11: boot menu F12: network boot
Pokud stisknu F1, tak počítač normálně nastartuje, ale hrozně se poslední dobou cuká.
řek bych že je to zahlcení disku, nebo je špatně připojen... zkus to projet nakym programem na čištění disku, nebo to zkusit prepojit (predpokladam sata)
Podle všeho odchází druhý disk. Doporučuji nečekat a ihned si z tohoto disku stáhnout data , o které nechceš přijít, dokud to jde. Pak teprve si stáhnout prográmek ze stránek výrobce disku na jeho kontrolu a zkontrolovat tento druhý disk (na druhé kšandě), ať víš jeho stav. Obávám, že jeho dny jsou, ale sečteny. Před jeho kontrolou, pro jistotu pak zkontroluj kabely k tomuto disku, zda sedí v soklech a to jak v disku tak v základní desce.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
mám problém se zapnutím PC. Při stisknutí zapínacího tlačítka se nic nestane. Postupoval jsem tedy otevřením bočnice a vykoušel jsem zkratovat CLRTC piny a to zafungovalo. PC se spustil a v pořádku fungoval až do té doby než jsem ho vypnul...
Poslední příspěvek
1. overit funkci tlacitka na skrini napr. multimetrem
2. zkusit zapnout PC zkratovanim tech dvou pinu, kam je zapojeny vypinac
3. vymenit zdroj
4. vymenit zakladni desku
Notebook má tendenciu vypínať sa viackrát za hodinu, je problém so spojením medzi káblom a batériou. Funguje normálne pri nabijani, ale je potrebné otáčit spravne kábel dookola a nájsť presnú polohu, aby sa nabíjal. Ak sa vytiahne z nabijania, tak...
Poslední příspěvek
Psal jsem ze cena toho notebooku jako plne funkcniho je nulova.
Takovych jsou doslova plne sberne dvory a kdybych podobny u nas nekomu nabidl zadarmo, tak se my vysmeje.
Zdravím, jsem několikaletým věrným zákazníkem VODAFonu máme od nich Gigabytový internet, vše nějakou dobu šlapalo skvěle ale řekněme že teď po dvou letech z nějakého mě neznámého důvodu klesla rychlost místo 1000 na 100 Mbs i na přívodním kabelu z...
Ahoj, mam takový dotaz, včera jsem vypínal PC a bylo vše v pořádku.
Dneska nastal problém že se slyším ve Windowsu svůj hlas, každý hluk vše slyším ve sluchátkách.
To stejné na Discordu nebo jiné aplikaci.
Nemám nic zaplého jako je Zvuk - Mikrofon-...
Poslední příspěvek
Dělá to stejně i když to přepnu
Dodatečně přidáno po 1 minutě 39 vteřinách:
Když tohle vypnu, tak se mi to vypne ale zajdu na discord, tak nemužu mluvit
Dodatečně přidáno po 3 hodinách 16 minutách 48 vteřinách:
Problem vyřešen v G hubu, měl...