mam taky problem ze ak HDTV napojim cez HDMI kabel tak mam pasi hore a dole a ked ho napojim cez SCART tak tie pasy tam niesu mam to nastavene na auto format pri HDMI kable si nemozem prepnut ani na 16:9 neviem preco ked pri SCART to ide ja som myslel ze s HDMI to musi byt lepsie...
Při spojení přes HDMI - tj. černý pruh nahoře a dole - je obraz výškově stlačený (tj. kružnice se zobrazuje jako ležatá elipsa), nebo je výškově oříznuzý (tj. část obrazu nahoře a dole chybí)?
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Zdravím prosím Vás potřeboval bych poradit, koupil jsem si na Steamu hru SnowRunner a když jí zapnu tak hra běží na Vysoké detaily na 55-80 FPS, což je v pohodě problém nastává v momentě kdy začnu ve hře hýbat kamerou. Hra se začne nepříjemně trhat...
Poslední příspěvek
Jseš si jistý, že hra používá Geforce a né integrovanou grafiku v CPU?
Zdravím mám HDMI 2.0 a když připojím PC s TV tak TV detekuje že jsou propojené, ale píše bez signálu. Když ten samí kabel propojim s notebookem, tak v TV obraz normálně funguje.
Poslední příspěvek
Ještě mě napadlo, zkus resetovat nastavení TV, a zkontroluj specifikace grafické karty a porovnej s TV a s kabelem. A ještě můžeš v PC vytvořit nový profil a odtud spustit video.
Dodatečně přidáno po 1 minutě 36 vteřinách:
A ještě pokud máš WIN,...
zkoušel jsem propojit TV Samsung model: UE22F5400AW s notebookem Lenovo Yoga Slim 7i a při použití HDMI-HDMI kabelu a redukce HDMI/USB-C se mi to nepodařilo.
Proto bych se chtěl zeptat, zda stačí obyčejná redukce (např. GoGEN USB-C /...
Zdravím. Dlouho jsem tady nebyl. Kvůli Win11 jsem si pořídil nový počítač. Na starém počítači jsem měl výstup HDMI napojený na TV a na základní desce byl výstup SPDIF. Ten byl zapojený do DACU. Nový počítač nemá výstup SPDIF, tak jsem použil...
Ahoj prosím vás o pomoc jak je možné že u notebooku HP ProBook 455 G6 po připojení kabelem HDMI M na HDMI M high Speed do monitoru Dell Gaming G2724D je pořád stejná obnovovací frekvence 60Hz při všech rozlišeních?
Kdežto pokud spojíme noťas a...
Poslední příspěvek
Tipnul bych si, že ten ntb má omezení na HDMI, že nepustí víc jak 60Hz.
Stáhni si utilitu a ta ti ukáže jaké frekvence ten ntb umí.