Ahoj som vlastníkom novšieho PC, cca pol roka ho mám. Dnes som hral Battlefield a The Finals a ventilátory chladenia procesoru išli na 100% a teplotu procesoru som mal 99 stupnov. Všetko fungovalo super, otvoril som kryt od PC a nemal som pocit žeby procák mal také teploty.
Môže byť že nejaký senzor ukazuje v záťaži zlé info?
Procesor mám i5 - 13500
Gygabite control ukazoval takú teplotu, tak som stiahol HWMonitor a ten ukazoval tiež 99 stupnov.
nedávno jsem se sem obracel s problémem nekvalitního zvuku po reinstalaci OS. Nyní jsem si všimnul dalšího problému - vysokých otáček ventilátorů u CPU i GPU. Když na notebooku nic nedělám je klid a otáčky jsou okolo 2300 RPM při tichém...
Poslední příspěvek
Teplota 65°C odpovídá CPU na 67%, i při CPU 82% odpovídá teplota. Je otázka zda při IDLE jsou otáčky adekvátní, ale teplota 42°C je standardní.
Zkontroluj profily a nastavení managementu otáček.
Dodatečně přidáno po 8 minutách 12 vteřinách:
Zda...
Zdravím, před pár dny jsem začal mít problém s MS u League of Legends. Zajímavé je, že po zasekané hře League of Legends jsem zaplul jinou hru. Všechny ostatní hry jsou bez jediného zaseknutí. např. CS:GO, Rainbow six siege. Po chatu s podporou mi...
Poslední příspěvek
Tak už mám ms stabilní, ale stále se hra seká. Zkusil jsem si stáhnout aplikaci Lagofast, která znatelně pomohla, ale mám pouze zkušební verzi.
Zdravím, už dlouho zvažuji update svého procesoru R5 2600 s RTX 3070 za něco co by se sebou dobře sedělo. Často ve hrách cítím propady FPS a často kousaní ve hře CS2 nebo ONCE HUMAN. Sám vím že mám podle stránky cca 26%.
Hledám teda něco co by bylo...
Poslední příspěvek
B450-A PRO MAX a XMP mám zaplé.
Dodatečně přidáno po 1 minutě 2 vteřinách:
takže AMD Ryzen 5 5600 by měl stačit ?
Dodatečně přidáno po 5 hodinách 13 minutách 23 vteřinách:
Tak mám procesor R5 5600
mám problem nejde mi flashnout, dal jsem...