Zařízení bylo připojeno k setoboxu Primscube přes USB a tam najednou také vše zmizelo.
Na disku mám hodně muziky a filmy
Upřímně nevím co se s tím stalo
Nevím co je Crystal disk Info ???
Musclefish píše:Zařízení bylo připojeno k setoboxu Primscube přes USB a tam najednou také vše zmizelo.
Na disku mám hodně muziky a filmy
Upřímně nevím co se s tím stalo
Nevím co je Crystal disk Info ???
Rozumím tomu dobře tak, že tento disk byl připojen od svého zakoupení stále jen k tomuto set top boxu a nikde jinde? Nikam jinam se nepřipojoval?
V setopboxu najednou zmizel aniž bych s ním cokoliv dělal ...
Mám jen takovou domněnku ... mám totiž připojený setopbox přes VPN (aby mohlo víc lidí využívat jednu SATkartu) a před časem úplně přestaly jít programy a všude to psalo "kodovaný " kanál. Nedokázal jsem to zprovoznit a bylo mě řečeno že se musí ta VPN s tím setopboxem nějak překodovat. Před časem jsem jen tak ze srandy zapnul setopbox a všechny programy najednou šli ale "My Book" zmizel
Před asi měsícem jsem si koupil nový PC V pondělí a dneska se při zapnutí objevila chybová hláška your device ran into a problem and needs to restart doprovázená takovým podivným zachrčením v reprácích. PC se restartoval a v pořádku naběhl a bez...
Poslední příspěvek
Ještě než se budu patlat s tím memtestem, mezi tím říjnový a listopadovým komentářem jsem vyměnil usb wifi adaptér, který má podle cccleaneru neaktuální ovladač. Správce zařízení ale tvrdí, že ovladač je nejlepší možný. Chtěl jsem zkusit stáhnout...