Zdravím, mám jakoby 2 monitory (normální monitor, a display u Ntbkuku) a když chci přejet s kurzorem z prvního na druhý tak musím jet s kurzorem do leva.
na ploše pravým , přizbůsobit zobrazení a přehod ty monitory v anstavení , jakoby přetáhni čtverec jednoho monitory za druhý abys je měl tak jak na stole
CPU:i5 8600k 5.3GHZ MB:MSI MPG Z390 Edge AC RAM:2x16GB 4133MT/s OS DISK:SATA Samsung 860 500gb NVME:KINGSTON NV2 1TB NVME2:WD SN 560 1TB HDD:2TB WD RED HDD2: WD DC HC330 10TB PSU:Seasonic 750GM GPU:RX5700 XT CASE:CoolerMaster COSMOS Custom MOUSE:Razer DeathAdder Chroma AUDIO:Skytec SPL 400 + Tesla ARS 744
PH:SAMSUNG Galaxy Z Flip 4 128gb
NT:Dell Vostro 14 5471/HP Elitebook G7
Vzájemnou polohu ikon monitorů lze měnit prostý přetažením v nastavení zobrazení (klik pravým do plochy). Bývá zvykem je seřadit tak, jak jsou ve skutečnosti umístěné, pak logicky vychází, jakým směrem je nutné pohybovat kurzorem při přechodu z jednoho monitoru na druhý.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Ahoj,narazil jsem na jeden problém, k mac mini m4 mam napojene dva monitory, jeden přes HDMI a druhí přes Redukci USB-C na HDMI občas se stane že jeden monitor se na par sekund odpoji a pak zase naskočí je to asi 1-2s je to ten co je napojen na...
Poslední příspěvek
Na to je každá rada drahá. Buď se redukce přehřívá a proto vypíná, nebo prostě není kompatibilní a v tom případě by to chtělo zkusit originální převodník USB-C/HDMI od Apple.
Zdravím, jsem několikaletým věrným zákazníkem VODAFonu máme od nich Gigabytový internet, vše nějakou dobu šlapalo skvěle ale řekněme že teď po dvou letech z nějakého mě neznámého důvodu klesla rychlost místo 1000 na 100 Mbs i na přívodním kabelu z...
Mám problém s internetem. Z ničeho nic mi nefungují některé programy, které vyžadují internetové připojení. Internet se chová jako kdyby normálně fungoval, ale nemůžu se přihlásit např. do programu Ubisoft Connect nebo Rockstar Games...
Poslední příspěvek
Připoj se na rozhraní routeru a zkontroluj datum a čas. Připadně časové pasmo/umístění.
Pak i v PC atd.