JegenaJk píše:Máš iný počítač kde by si to mohol vyskúšať? Ak áno , tak ich vyskúšaj , ak tam nepôjdu tiež , tak to bude problém zo strany reproduktorov.
On je to notebook, tak nevím jak bych mohl reproduktory vyzkoušet na jiném počítači.
Dodatečně přidáno po 7 minutách 13 vteřinách:
RIKI22 píše:Verzia ovládača teraz ?Stále sa zobrazuje položka v Správca zariadení -Ovládače zvuku ....ako skrytá. Odinštaloval si tu aktualizáciu ?
Už se to nezobrazuje jako skryté. Ale pořád to nefunguje.
RIKI22 píše:Dobre ale neklikol si na ovládač a tak nevidieť verziu ovládača.Akurát sa zobrazuje Intel a nie Realtek.Realtek je stále ako skryté zariadenie?
Verzia je tá istá ,ako na predošlom screene.Skús ešte odinštalovať všetko z tej položky Ovládače zvuku, videa a hier a reštartuj NTB, čo tam pribudne po reštarte.
V Ovládací panely/Všechny položky ovládacích panelů je vidět položka "Správce zvuku Realtek HD" ? Pokud ne , tak se musí nainstalovat software, ne jen ovladač. Stáhni si ho odsud ze stránek Realteku a nainstaluj (verze 2.82): https://www.realtek.com/en/component/zo ... s-software (422 nebo 427 MB)
martin.100 píše:V Ovládací panely/Všechny položky ovládacích panelů je vidět položka "Správce zvuku Realtek HD" ? Pokud ne , tak se musí nainstalovat software, ne jen ovladač. Stáhni si ho odsud ze stránek Realteku a nainstaluj (verze 2.82): https://www.realtek.com/en/component/zo ... s-software (422 nebo 427 MB)
Notebook jsem obnovil do továrního nastavení, to nepomohlo. Dále jsem stáhnul zmiňovaný soubor a nainstaloval (klikl na "SETUP"), teď mi ze správce zařízení Realtek zmizel úplně a reproduktory pořád nefungují.
Koukam, ze te testovani bavilo dlouho do noci
Linux jsi jeste nezkousel, pritom prave ten by to mohl urychlit. Kdyz nepujde zvuk v nem, je bud zvukovka vypnuta v BIOSu (o cemz u notebooku dost pochybuji) nebo proste nejde.
Ciste pro jistotu - zvuk nejde ani po HDMI/DP treba do TV?
zeus píše:Koukam, ze te testovani bavilo dlouho do noci
Linux jsi jeste nezkousel, pritom prave ten by to mohl urychlit. Kdyz nepujde zvuk v nem, je bud zvukovka vypnuta v BIOSu (o cemz u notebooku dost pochybuji) nebo proste nejde.
Ciste pro jistotu - zvuk nejde ani po HDMI/DP treba do TV?
Linux jsem nezkoušel, to je pro mě moc komplikovaný. Zítra zavolám na podporu Lenova, ti už mi snad dokážou pomoci.
:thumbup: Oficiální úprava Windows 11 do podoby Windows 7
(příspěvek vytvořen s pomocí webu Microsoft AI)
Postup přizpůsobení Windows 11
do podoby klasických Windows:
## 1️⃣ Instalace Windows 7 téma (oficiální)
1. **Microsoft Store**...
Poslední příspěvek
kdyby jsi na místo toho uvedl zdařilejší postup na úpravu Windows 11 (10). ..
A proc, kdyz se na nic neptas? Ja se navic staram o to, aby kompy fungovaly, takze nebudu dobrovolne hledat cestu, jak je rozj*bat (viz UXtheme, ze?)
BTW s cestinou ti...
:thumbup: Windows 7 / neoficiální verze - Windows 7 ve verzi 2025 (xxxxxxxxxxxx.xxx) :thumbup:
Chci jen altruisticky pomoc a NE-porušovat pravidla diskuze, proto neuvádím odkazy.
:idea: Jedná se o upravenou verzi Windows 7 Ultimate / Profesionál...
Poslední příspěvek
Pokud má být diskuze odborná, tak naflákám do prvního příspěvku bambilión smajlíků?
Potrebujem 100% overeny Windows Key na svoj PC.
Windows 11 Klasika na gaming. Netreba mi Office.
Poslední příspěvek
Já jsem nejprve dal prodejci dotaz, zda mohu zaktivovat tímto klíčem pro Win11 starší Win10 Pro. Odpověděl mi, že ano, a jestli chci, pošle mi hned klíč na vyzkoušení s tím, že mu pak zaplatím později. Odepsal jsem, že souhlasím. Během pár minut...