Dobrý den, právě jsem vyměnil GPU (stejný čip, akorát jiný výrobce). Vše běželo v pořádku, ale po zapojení sekundárního monitoru mi začal blbnou primární (Červené problikávající skrvny). Kabely jsem zkoušel vyměnit. Už mě napadá jen reklamovat GPU.
Primární monitor BenQ XL2411 Dual DVI -> GPU port DVI Sekundární monitor BenQ GW2270 DVI -> GPU port HDMI
Zdá se že některé GK řady pascal od MSI pod W10 mají potíže s více monitory přes hdmi a dvi a taky potíže s OC monitoru. Bohužel nemám odzkoušeno co tento problém způsobuje, ale zkus live linux a pokud to v něm bude ok tak zkus čistou instalaci os.
Tak jsem na to kápnul. Nevšiml jsem si, že ten primární jede na 60Hz, když je zapojený sám. Zapojím sekundární a primární se přepne do 144Hz módu a potom blbne obrazovka. Když ho nastavím zpátky na 60Hz, tak běží oba monitory v pořádku. Teď už jen přijít na to jak zprovoznit primární na 144Hz..
dneska mi po deseti letech odešel Monitor a chtěl bych Vás požádat o doporučení na monior 27-32 palců do cca 5000,- Kč pokud možno v energetické třídě D a lepší.
děkuji,
Poslední příspěvek
ano a proto si lepší připlatím a kupuji MSI - už to je vybrané - jen musím vyčkat cca měsíc
Zdravím,
mám připojené dva monitory a jako hlavní mám oled 240hz 4k a jako vedlejsi bud 4k tv 60hz nebo fullhd 60hz monitor. deje se mi ze na vedlejsi obrazovce mi videa a filmy jedou tak na 15 fps... A je jedno zda je to display port nebo hdmi....
Krásný den,
dostal jsem od mé ženy k narozeninám PC sestavu .
+Bohužel zatím nemám monitor.Jelikož jsem vášnivec do PC her chtěl bych monitor který bude absolutní top co může být do cca 37k
Napadl mne monitor : MSI MPG 321URX QD-OLED
32 Dell...
Poslední příspěvek
Posoudit nemůžu nemůžu když mám IPS :D Ale co jsem to viděl někde vystavený tak paráda.
Ale ultrawide jako takový je skvělej. Částečně nahrazuje 2 monitory a hry jsou daleko imerzivnější.
Ahoj vsem. Potreboval bych poradit jaky 34 prohnuty monitor UWQHD (3440x1440) vybrat. Hraji hlavne kampane, cili nemusi mit moc Hz. Jde mi o to abych dostal za svoje penize co nejvic. Zatim se predbezne rozhoduji mezi 4 kousky
Favorit je pro...
Poslední příspěvek
AAA tituly. Ted treba Stalker 2, Indiana Jonese, Space Marine 2, Alan Wake 2, Silent Hill 2 atd