Zdravím vás
poslední dobou se mi stalo, že muj notebook je zničeho nic pomalejší (zejména u her), viním hlavně upgrade windowsu, který jsem uskutečnil 5.8 zkoušel jsem teda obnovit notebook do továrního nastavení s předsvědčením, že zato opravdu může upgrade windowsu, ale bohužel, zkusil jsem i stahnout antivirus AVG s kterým jsem vyčistil všechno nezbytné a nenašel ani virus, chci se zeptat jaký program je nejlepší který mi řekne, o kolik se mi zeslabil vykon popřípadě nějaký řešení děkuji.
Zpomlení notebooku
Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
Re: Zpomlení notebooku
Nauč se číst!!! Téma nepatří do sekce "Programy ke stažení". Téma přesunuto do odpovídající sekce.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
LITTLE-big
- nováček
Ahoj. Zpomalení má na svědomí samotný upgrade Windows. Žádná obnova ani čištění antivirem ti nepomůže. Jediné co ti pomůže je celé to smazat a provést novou čistou instalaci Windows...
Jaky myslis ze je rozdil mezi cistou instalaci Windows a obnovou do tovarniho nastaveni ? Zadny.
Crystal Disk Info - jaky ukazuje stav disku ?
Bylo cisteno chlazeni od prachu, napr. stlacenym vzduchem ?
Crystal Disk Info - jaky ukazuje stav disku ?
Bylo cisteno chlazeni od prachu, napr. stlacenym vzduchem ?
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3 Odpovědi
- 3509 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Villentretenmerth
-
- 3 Odpovědi