Zdravim, mam tu problem zcista jasna najednou na monitor prileteli barevne pruhy a konec, od te doby je monitor zahalen cernou barvou. Monitorem to neni, tak ted resim kde je chyba... tusim ez bud grafika nebo zdroj odesel. Setkal se s tim nekdo z vas? Jinak vetracky vsude bezi a tak tak nevim... Dekuji predem
nj jinak to asi nepude... spis to bude podle me tou grafikou, dyby byl v riti zdroj tak mi prece nebezi napriklad ten vetracek na grafice, harddisk, a vse ostatni ne?
To není pravda-zdroj může mít problémy třeba jen s některými napěťovými větvemi a ostatní mohou zůstat v normě.Takže pokud ti půjde větev, která napájí větráky, tak ty se ti rozeběhnou, ale ostatní ti už fungovat nemusí.
Takže, jak už ti radil memphisto, zkus nějaký jiný zdroj.
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
Tak to bylo grafikou, mel ybch este dotaz, kdyz do pc kde je naka 2,8 single core, koupim nakou 512MB grafiku, tak to chce asi tak aspon 500W zdroj co?
Na velikosti paměti GK vůbec nezáleží. Spíš na typu. Co se týče procesoru, AMD žerou míň než Pentia 4. Kartu vyber nějakou vhodnou k procesoru (aby nezahálela a naopak nebrzdila), zdroj ti bude stačit nějaký kvalitní 350-400W zdroj. Záleží na GK a celé konfiguraci PC.
chtěl bych poprosit o pomoc se sestavením nového PC + monitoru. Dlouho jsem jel jen na konzolích (naposled PS5), ale teď bych rád přešel na PC a dohnal, co jsem zmeškal.
Co od sestavy čekám:
• hraní v 1440p
• žánrově hlavně strategie...
Poslední příspěvek
Možná ještě jedna věc. V biosu jsou profily chlazení procesoru - otáček ventilátoru-ů. Jak to máš nastaveno? Nevím konkrétně jak u tvé desky, ale u sebe jsem třeba nastavoval křivku chlazení ručně. Přednastavené profily mi neseděly.
Tak ještě poprosím o radu s monitorem když grafika bude RX 9060 xt 16G....
Samozřejmě sem se díval po QHD rozlišeni za cenu nějak 5-6 tis. což by mi stačilo.
No ted když to tady pročítám tak tu píšete o těch UW QHD což když jsem si našel u alzy tak...
Ahoj,
potřeboval bych poradit s výběrem QHD monitoru. Předpokládám 27 . Sestava PC v odkazu Aktuálně mám 27 full HD monitor 60 Hz, ale kupoval jsem nové PC, tak by si to zasloužilo lepší monitor. Hraju převážně single player RPG (BG 3, Cyberpunk,...
Poslední příspěvek
Popis HW hned v prvním příspěvku (takže UWQHD naprosto v pohodě).
Dobře vybraný monitor může přestát i 2-3 výměny kompu...