předem se omlouvám, jestli jsem zvolil špatné umístění, ale nevěděl jsem, kam nejlépe zařadit tento dotaz.
Chci se zeptat, je možné, a jak, aby mi bežel z NOTEBOOKU zároveň externí monitor připojený přes HDMI (nebo přes něco jiného) a zároveň monitor na notebooku a na každém display bych mohl dělat něco jiného? Např. na jednom sledovat youtube video a vna druhém pracovat v nějakém programu (eclipse)
Ano, možné to je, ale musí to grafika notebooku podporovat, některé podporují dva monitory zároveň, některé jen jeden, některé i více.
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD „Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Vystup na dva monitory podporuji i 10 let stare notebooky, tenhle to podporovat musi. Osobne jsem jeste nevidel notebook, ktery by neumel pouzit aspon 2 monitory najednou.
Kdyz monitor pripojis, musi jit pres WIN+P nastavit rozsireni plochy na druhy monitor. na nej pak muzes mysi pretahnout okno libovolne aplikace.
Skvělý, super, takže přes WIN + P jsem si monitory rozšířil a teď snad ji poslední dotaz.
Mám sestavu tak, že mám hlavní monitor před sebou, ale notebook mám kvůli drátům na pravé straně, jenže rozšíření si myslí, že mám NTB na levé straně, takže přetáhování myší funguje naopak, jak se dá toho vyřešit?
chtěl bych poprosit o pomoc se sestavením nového PC + monitoru. Dlouho jsem jel jen na konzolích (naposled PS5), ale teď bych rád přešel na PC a dohnal, co jsem zmeškal.
Co od sestavy čekám:
• hraní v 1440p
• žánrově hlavně strategie...
Poslední příspěvek
Možná ještě jedna věc. V biosu jsou profily chlazení procesoru - otáček ventilátoru-ů. Jak to máš nastaveno? Nevím konkrétně jak u tvé desky, ale u sebe jsem třeba nastavoval křivku chlazení ručně. Přednastavené profily mi neseděly.
Ahojte,
prosím Vás aký monitor by ste poradili cca za 5-6 tisíc?
Požadavek je QHD 27 a výškovo nastavitelný, Použitie do domácnosti, akurát zvažujem či by sa dalo zohladniť že žena dosť fotí a fotky upravuje, dá sa v tejto cene baviť o tom že by k...
Poslední příspěvek
Kupoval jsem v září
Byl jsem s ním opravdu spokojen.
Bohužel mě finanční situace donutila prodat PC. Monitor byl jako nový a na Aukru se i tak prodal jen za 2800 :huh:
Ahoj,
potřeboval bych poradit s výběrem QHD monitoru. Předpokládám 27 . Sestava PC v odkazu Aktuálně mám 27 full HD monitor 60 Hz, ale kupoval jsem nové PC, tak by si to zasloužilo lepší monitor. Hraju převážně single player RPG (BG 3, Cyberpunk,...
Poslední příspěvek
Popis HW hned v prvním příspěvku (takže UWQHD naprosto v pohodě).
Dobře vybraný monitor může přestát i 2-3 výměny kompu...