Ahoj. Najednou se mi zacaly pri hrani her, nebo sledovani videa zobrazovat takove male ctrverecky. Furt to blika a uz nvm co s tim... Skousel sem original ovladace z cdcka aj sem stahoval novi a nic. :( Mrknete na screen..
Tak RAMkama to neni.. Je to divny pac videjka treba z youtube normalne valijou. Akorat hry, divx atak delaji neplechu.. :( Skousel sem menit rozliseni a ta sachovnice se podle neho zvetsuje, zmesuje. Pak sem jeste preinstaloval wokna a dela to furt to sami.. Taky jsem skousel otevrit case a pekne sem to vysal a vyprasil kdyby to nahodou bylo v tom a nic.. Je to AMD Athlon X2 6000+, RAMky 1024/800 KINGMAX, grafika MSI NX8600GTS.. chjo
Tak tu mám úplně nejjednoduší radu,která většinou pomáhá:
pokus se komponenty odzkoušet na jiném PC!!!!!!!!!!!!!!!
----------zdroj-grafika-paměti-deska i s procesorem-monitor--------
MSI MAG B460 TOMAHAWK CPU Intel Core i5-10400F + Cooler Master Hyper 212+ GAINWARD Geforce GTX 1650 SUPER Pegasus OC 4GBRAM HyperX 32GB KIT DDR4 2666MHz CL16 FURY Black PSU Seasonic M12II-520 (520W/80 PLUS Bronze) STORAGE SSD M.2 SAMSUNG 970 EVO 500GB - System disk CASE Fractal Design Define R6 USB-C White LCD AOC 32" Q3279VWFD8 MOUSE Logitech MX Master 3 BLACK KEYBOARD Logitech Illuminated
Zkoušel jsi jiné ovladače pro grafickou kartu, nebo tam máš ty z CD ke grafické kartě. Tato chyba se projevuje jen u jedné hry, nebo i u jiných her. Jakou verzi DirectX máš nainstalovanou? Případně udělej testy v části Zobrazení diagnostiky DirectX.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče! Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
codekami to nebude kodeky jako takove treba s hrami nemaji nic spolecneho!
Nej rada odzkousej nekde u kamarada svou grafiku a pak nas poinformuj.
videl bych to na to ze neco na GK odchazi nebo se prehriva.
No ty s kodekama asi opravdu nic.Zkus menší rozlišení na ty hry, jestli to půjde bez čtverečků.Jinak Ti asi odchází grafika. Zkus diagnostiku na GK, nic Ti to nepíše?
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče! Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Tak jsem to odskousel na jinym pc a dela to to stejny. Takze asi reklamace co?? A nvm jak se dela diagnostika GK, ale myslim ze tet uz to je zbytecny..
V baráku máme bezpečnostní kamery se záznamem na NAS. Kamery jako takové jsou hloupě a se nahrává, když se tam něco děje. Bohužel v noci je to velmi často to, že se sepne automatické světlo s radarem vlivem průvanu či jiné nepodstatné události. Z...
Poslední příspěvek
Kameru bohužel neaktivuje pohyb, ale změna, co nastala v obraze. Takže i změna tmy na světlo, co spustila naprosto nepodstatná událost - třeba pohyb pavučiny v průvanu.
Sorry že sem zase píšu s nějakou svojí kravinou která pravděpodobně bude všem k smíchu ale už nevím jak jinak a kam pro pomoc.
Vlastním tuto sestavu:
Corsair 275R Carbide Series Tempered Glass Black
Fractal Design Ion+ 760W Platinum
GIGABYTE...
Poslední příspěvek
Problém vyřešen. Chyba byla na straně vodního chlazení které pravděpodobně odešlo úplně po 5 letech používání. Ihned po zapnutí se teploty pohybovali od 90-100°C jen na ploše a bez jakékoliv aktivity na počítači. Jelikož se jednalo o mého prvního...
Ahoj, mám problém s FPS ve hře Fortnite. Včera běželo vše v pořádku, využití gpu kolem 50/60% , přes 200 fps ,až do momentu, kdy se bez toho ,aniž bych měnil jakékoli nastavení, hra locklq na 50 fps i přesto, že jsou nastavená na unlimited. Při alt...
mám problém se zapnutím PC. Při stisknutí zapínacího tlačítka se nic nestane. Postupoval jsem tedy otevřením bočnice a vykoušel jsem zkratovat CLRTC piny a to zafungovalo. PC se spustil a v pořádku fungoval až do té doby než jsem ho vypnul...
Poslední příspěvek
1. overit funkci tlacitka na skrini napr. multimetrem
2. zkusit zapnout PC zkratovanim tech dvou pinu, kam je zapojeny vypinac
3. vymenit zdroj
4. vymenit zakladni desku