Problém se projevuje s prázdnými médii všech značek? Ve firmware vypalovaček je tabulka značek podporovaných médií a jiná média mechanika nemusí vidět.
2 Koja Čím to otevíráš a co máš za systém? Nepoužíváš třeba InCD?
Mě to píše to samé co QuickShare-mu (akorát česky) ale nikdy sem to nepovažoval za problém, protože nemám důvod otvírat prázdná CD/DVD...
Nevím nač otevírat prázdné CD, nebo DVD, když na něm nic není, co bych tam tedy hledal.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Když jsem měl mechaniku Samsung a snažil jsem se otevřít prázdné CD/DVD, tak mi to vyhodilo oznámení, že to není možné. Teď mám mechaniku od LG a tam prázdné CD/DVD otevřu v pohodě.
Asi jak která mechanika...
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.