zdravim, ségra si chce kupovat nový mobil, a jelikož se v tom ani jeden neorientujeme, tak to zde vypouštím do světa...
požadavky téměř žádné, takže spíš jde jen o doporučení... jinak měl by mít co největší výdrž, plusem by byl MP3 přehravač a radio... nic víc prý ani ne..
cena do 4000 Kč... tak kdyžtak nadhazujte, já jí to pak nějak přeberu..
dekuji, jen pripominam, ze ho nekupuji ja ale segra...
SE se ji nelibi, ale stejne ji do nejakeho ukecam... jinak ja mam k750i a ten bych ji doslova vnutil, lepsi mobil jsem nemel...(nepocitam cenu nad 5000:-P) takze dekuji, a pockam jetse na dalsi navrhy..
jj K750i... Ja jsem ho kupoval asi pred 2.5 lety. Tenkrat stal jeste skoro 10 tis. dnes bych ho mel temer za desetinu . Ale fakt musim rict, ze bych take nemenil. Klidne bych si ho koupil znova. Fakt sqely tel. I kdyz nejake mouchy teda ma.. Napr. sem ho tesne pred vyprsenim zaruky musel reklamovat, pro nefunkcni joystick... Ale ted snad dalsi 2 r vydrzi :). A pak take vstup pro sluchatka/nabijecku je uz takovy "jety", takze s tim pri zastrceni musim trochu pohybat, aby to bylo ok... Ale jinak jeho koupe fakt nelituju. Jak uz jsem rikal na zacatku, klidne bych si ho koupil znova.
...and I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you. Jules,Pulp Fiction
Pepas píše:s tema sluchatkama jsem mel taky problem, staci vycistit kontakty... problem je v tom, ze se segre nelibi...
njn. Ja na design moc nedam. (Sice ruzovy mobil bych asi nedal :) ) Ale u zenske to chapu. Funkcnost az na druhem miste
...and I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you. Jules,Pulp Fiction
Dobrý den,
rád bych se obrátil na pomoc s výběrem mobilu.
Požadavky:
- cena max 4000 Kč nový, 3000 Kč použítý.
- android verze min.11
- display max 6,5'', menší lepší
- upřednostňuji kompaktní rozměry a váhu. Chci mobil nosit v přední kapse.
-...
Poslední příspěvek
Koupil jsem Xaomi Redmi Note 10 Pro za 2000kč. Spokojenost. Baterka je horší dle očekávání, ale nejsem náročný uživatel, tak do roka bych ji vyměnil.
Na netu píšou, že ochranné sklo na mobil „ FlexibleGlass 3M “ je nejtvrdší a nejkvalitnější. Podle mě ta tvrdost však snižuje citlivost. Takže uvažuji o sklu „ FlexibleGlass LITE 3M “, které je tenčí.
Má s tím někdo zkušenosti?
v dohledné době bych rád upgradoval PC na novější generaci komponentů abych měl zase pár let klid. Zaměření převážně herní, aktuálně mám monitor s rozlišením WFHD 2560 × 1080 časem bych to rád vyměnil za něco s větším rozlišením 1440p...
Poslední příspěvek
3 roky starou RTX 3080 bych nekupoval. Zivotnost karty tento fakt o neco snizi.
Ahoj, potřeboval bych poradit o novým procesoru k sestavě. momentalně mam R5 5600 a přemýšlím že původní prodám a koupím nový, rozhoduji se R7 5700X nebo R7 5800X.
Nejsem si jistý jaký vybrat, jeden žere 65W druhý 105W.
taký otázka zní jestli to...
Poslední příspěvek
Shokata88: 3200MHz bude oficiální podporovana rychlost, ale není problém nastavit i vyšší, na té samé desce mi s Ryzenem 5600X funguji 2x 16GB 3600MHz Kingstony.