Jaké telefony mají nejlepší poměr cena/výkon?
Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
Jaké telefony mají nejlepší poměr cena/výkon?
Tak by mě zajímalo, jaké telefony u vás vedou v poměru muziky a peněz.
Které telefony si podle vás svou cenovku plně zasluhují a čím vším si vás získaly?
Pokud jde o cenu, asi bych spíš preferoval orientaci podle průměrných cen na našem trhu. Supervýhodné nabídky sice jsou, ale ty se taky občas dodatečně prodraží.
Které telefony si podle vás svou cenovku plně zasluhují a čím vším si vás získaly?
Pokud jde o cenu, asi bych spíš preferoval orientaci podle průměrných cen na našem trhu. Supervýhodné nabídky sice jsou, ale ty se taky občas dodatečně prodraží.
CPU i5-6600k
ASUS Z170 Pro Gaming
GeForce 8800GT 512MB 256bit DDR3
2x 8000MB RAM
ASUS Z170 Pro Gaming
2x 8000MB RAM
-
FilipN97mini
- Level 3.5

Re: Jaké telefony mají nejlepší poměr cena/výkon?
Můj aktulání telefon - LG G2, jako ex vlajková loď je teď za super cenu a výkonem pořád dokáže konkurovat i novým smartphonům. Jedním z důvodů přechodu z Xiaomi Mi3 byla velikost. Mi 3 má displej pět palců a přitom je větší než LG s 5,2 palci, navíc se zakulacenjými rohy se také lépe drží. Líbí se mi také řešení tlačítek na zadní straně telefonu a kvalita fotoaparátu je taky v rámci smartphonů slušná.
Xiaomi Mi3W 16GB silver- KitKat 4.4.3, MIUI 4.7.18
LG G2 16GB black - Kitkat 4.4.2
LG G2 16GB black - Kitkat 4.4.2
A nějaké větší problémy na které člověk přijde až po chvíli s G2 nejsou? Taky mě docela zaujal. Vypadá to za tu cenu jako více než ucházející želízko.
CPU i5-6600k
ASUS Z170 Pro Gaming
2x 8000MB RAM
ASUS Z170 Pro Gaming
2x 8000MB RAM
na týchto stránkach máš zoradené mobily podľa výhodnosti (posledná kolonka: 6 zo 6):
http://www.mobilmania.cz/katalog-mobilu ... fault.aspx
http://www.mobilmania.cz/katalog-mobilu ... fault.aspx
- Přílohy
-
- mobily.png (7.19 KiB) Zobrazeno 1268 x
Tak zrovna podle toho bych se neridil. Spíše by bylo dobré uvést aspoň orientačně cenu a jestli ti jde čistě o výkon, nebo i o ergonomii, výdrž a podobně.
Odesláno z mobilu.
Odesláno z mobilu.
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
- Michael850
- Elite Level 11.5

také bych se neřídil podle toho pak se ti navrhnou telefony nejnižší třídy které jsou skoro na nic.
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
Ano, jde mi celkově o používání telefonu. Proto jsem se ptal spíš na osobní favority.
Tabulky papírových údajů o hardware jsou sice fajn, ale dospěl jsem k názoru, že smartphony dost výrazně tvoří software a o různých funkcích v SW výrobců a celkovém řešení softwarové části telefonu se většinou v různých recenzích a srovnávacích tabulkách nějak extra do hloubky nevěnují a srovnávači je často nezahrnují.
Rozpočet je tak trochu ve hvězdách.
Rozhodně se mi nelíbí různé "mini" a podobné modely, které jsou plné zřejmých ústupků zabraňujících vzniku konkurence v rámci značky, ale... svůj poslední mobil jsem is koupil ještě před nástupem Androidu, tak mě všechny ty softwarové války a vývoj docela minuly. Dokud telefon sloužil, moc jsem se nezajímal o to, co nového se událo.
O tom měl také zčásti být tenhle thread. Co se lidem na těch telefonech líbí a co z nich udělalo jejich favority. Třeba ta G2...vypadá to jako fajn mobil. Pak tu ale máme třeba o dost dražší Samsung Galaxy a nemám zdání, jestli jsou jejich softwarová řešení a různé speciální programy typu Shealth a ovládání mobilu gesty opravdu tak super a stálo by si za ně připlatit.
Ale tak řekněme, že protože sice znám hrubé hardwarové údaje, ale neznám lákadla jejich software a funkcí, nevidím nic, co by mě lákalo atakovat hranici 10.000 korun. Nad ní vidím hlavně displeje s vysokým rozlišením a to mi přijde zbytečné a kontraproduktivní co se baterie týče
Tabulky papírových údajů o hardware jsou sice fajn, ale dospěl jsem k názoru, že smartphony dost výrazně tvoří software a o různých funkcích v SW výrobců a celkovém řešení softwarové části telefonu se většinou v různých recenzích a srovnávacích tabulkách nějak extra do hloubky nevěnují a srovnávači je často nezahrnují.
Rozpočet je tak trochu ve hvězdách.
Rozhodně se mi nelíbí různé "mini" a podobné modely, které jsou plné zřejmých ústupků zabraňujících vzniku konkurence v rámci značky, ale... svůj poslední mobil jsem is koupil ještě před nástupem Androidu, tak mě všechny ty softwarové války a vývoj docela minuly. Dokud telefon sloužil, moc jsem se nezajímal o to, co nového se událo.
O tom měl také zčásti být tenhle thread. Co se lidem na těch telefonech líbí a co z nich udělalo jejich favority. Třeba ta G2...vypadá to jako fajn mobil. Pak tu ale máme třeba o dost dražší Samsung Galaxy a nemám zdání, jestli jsou jejich softwarová řešení a různé speciální programy typu Shealth a ovládání mobilu gesty opravdu tak super a stálo by si za ně připlatit.
Ale tak řekněme, že protože sice znám hrubé hardwarové údaje, ale neznám lákadla jejich software a funkcí, nevidím nic, co by mě lákalo atakovat hranici 10.000 korun. Nad ní vidím hlavně displeje s vysokým rozlišením a to mi přijde zbytečné a kontraproduktivní co se baterie týče
CPU i5-6600k
ASUS Z170 Pro Gaming
2x 8000MB RAM
ASUS Z170 Pro Gaming
2x 8000MB RAM
Nikdo se nechce podělit o své zkušenosti a názory?
CPU i5-6600k
ASUS Z170 Pro Gaming
2x 8000MB RAM
ASUS Z170 Pro Gaming
2x 8000MB RAM
Já mám čínský telefon Anrecson V5 a jsem moc spokojen s kvalitou za tak nízkou cenu. Tady jsem ho koupil http://www.geret.cz/katalog/elektronika ... 5-10250100
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 20 Odpovědi
- 32773 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od domitea
-
- 0 Odpovědi