To taky není nejlepší cesta koupit mobil za 15k a trpět s ním 6 let.
Radši bych koupil za poloviční cenu a za 3 roky vyměnil. Za 3 roky dostaneš za poloviční cenu 2x lepší mobil a nebude to nepoužitelný jako ta vlajková loď za 6 let.
Jak už tu bylo zmíněno, vývoj jde rychle dopředu a abych pravdu řekl tak pro mě jsou i ty 3 roky moc.
CPU: Intel Core i7 7700K 4.8 GHz DELID, GPU: Asus Dual GeForce RTX 4060 OC 8GB, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB DDR4 3000 MHz, MB: Asus ROG Maximus VIII Hero, SSD 1: Samsung 980 PRO 1TB Heatsink, SSD 2: Intel SSD 540s 480GB, HDD: Seagate BarraCuda 2TB, PSU: Evga SuperNOVA 750 G2, Case: Corsair Carbide Series 400C
Samecek píše:Tak já zas nepotřebuju mít pořád top model co zrovna vyjde. Mě de hlavně o to, aby se mi líbil a vydržel co nejdýl funkční :)
Pokud ma dlouho vydržet tak kupuj iPhone, to je fakt jistota. Přítelkyně používá stařičký od doby co vyšel Ip 5S a funguje pořád stejně jako kdyby ho koupila včera.
Rozhodně když už od teď nový tak pod 7/SE bych nešel. Ikdyž 6S nebo 6S plus je taky pořád výkonově v pohodě.
Záleží co si představuješ pod pojmem výdrž. Pokud jsi rád že ti vydrží pět let tak nemusíš mít iPhone. Je pravda že jsou kvalitnější, ale pět let ti vydrží i nějaký Honor nebo Huawei. Ony ty telefony zastarají morálně. Máš málo GB RAM, slabej CPU, starej OS. Takže pokud Android tak Honor, Huawei nebo Xiaomi
U Xiaomi odcházej displaye.
Časem se udělá žlutej flek u rámečku a závadu ti neuznají s tím, že sis ten mobil "ohnul".
Měl jsem takový dva, první uznali, ale ta závada je tak častá, že už na to se*ou, protože se jim to nevyplatí.
Co jsem tak slyšel tak dobrej servis má ještě Beryko.
Nevím jak je na tom řada Mi, to jsem měl jednou a navíc to není tak prodávaný, ale Redmi odchází dost.
A zhoršili se na tolik, že bych se to nestyděl přirovnat k Doogee, iGet a podobným.
CPU: Intel Core i7 7700K 4.8 GHz DELID, GPU: Asus Dual GeForce RTX 4060 OC 8GB, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB DDR4 3000 MHz, MB: Asus ROG Maximus VIII Hero, SSD 1: Samsung 980 PRO 1TB Heatsink, SSD 2: Intel SSD 540s 480GB, HDD: Seagate BarraCuda 2TB, PSU: Evga SuperNOVA 750 G2, Case: Corsair Carbide Series 400C
Ahoj všem,
chtěl bych poprosit o radu a pomoc s výběrem vhodného řešení. Chtěl bych počítač, na kterém bych mohl hrát ve fullHD, aktuálně forza horizon 5. Dále jako hobby modelování v blenderu, takže grafika musí být nvidia .
Aktuálně mám notebook...
Poslední příspěvek
Když jsem tu procházel témata s podobným rozpočtem, tak jsem bohužel hodně narážel na to, že košíky se již nedají zobrazit a nemám tak tušení, co bylo uživatelům vlastně doporučeno. Rozhodl jsem se tedy nasdílet, co jsem si nakonec koupil, pro...
Žena by chtěla svojí mamince vybrat po 11 letech nový notebook. Protože já už nemám tušení co se dnes vyrábí, chtěl bych Vás požádat o radu s výběrem. Máma od ženy je učitelka. Požadavek na notebook by měl být tedy následující:
Excel, Word,...
Poslední příspěvek
Displeje obou těch notebooků, které si poslal, budou těžkej průměr.
Oba mi přijdou předražený a ten asus plasťák bych určitě nebral.
Ahoj, poprosím o radu s výběrem notebooku v ceně okol 30t (může být o něco míň, o něco víc). Pokud bude kvalitnější kus za 35, není problém.
Původně jsem to chtěl připíchnout k podobnému tématu, ale zjevně to nebylo podle pravidel, tak zakládám...
Poslední příspěvek
Pokud ma notebook vydrzet 5 let, tak bych nevybiral v nejnizsi cenove kategorii a jeste navic u Aceru a s Intel procesorem.
Z tech vybranych - na Thinkpad je zaruka 3 roky, tedy mu vyrobce nejvice veri.
Ahojte, prosím Vás vedeli by ste mi poradiť tablet pre dceru (6 let)?
Použitie bude nejaké jednoduhší a logické hry, nejaké videa na youtube a prohlížení fotek.
Cenu by som si predstavoval okolo 3000, reálne teda spíš nad 3000 :-) Povodne som myslel...
Poslední příspěvek
Výsledek je jak píšem :-) zobral som Samsung A9+ ... či to bol dobrý kup sa dozviem až po vánocích :-) ale predpokladam že pre 6 letou holku to musí byť dostatečné :-)
Dobrý den,
rád bych se obrátil na pomoc s výběrem mobilu.
Požadavky:
- cena max 4000 Kč nový, 3000 Kč použítý.
- android verze min.11
- display max 6,5'', menší lepší
- upřednostňuji kompaktní rozměry a váhu. Chci mobil nosit v přední kapse.
-...
Poslední příspěvek
Koupil jsem Xaomi Redmi Note 10 Pro za 2000kč. Spokojenost. Baterka je horší dle očekávání, ale nejsem náročný uživatel, tak do roka bych ji vyměnil.