Mobil pro přítelkyni
Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
Re: Mobil pro přítelkyni
Osobně jsem již dlouho u značky Xiaomi málo peněz za hodně muziky, každý si řekne co to je za čínský šrot, ale opak je pravdou Měl jsem zatím 2 modely od xiaomi a to: redmi Note 2 a Redmi 4A Ani jeden telefon mě nezklamal akorát ten Redmi note 2 ale to jen z toho důvodu že mi prodali vadný kus a já nemám čas na to abych to neustále posílal přes poštu na reklamaci.. Stačí nakupovat v normálních obchodech jako: czc a alza nebo jestli máte ve městě MobilPohotovost. Zkus se podívat na nějaký ten xiaomi vydrží toho fakt hodně z palubní desky dodávky mi spadl přímo na displej a ani pavouk nebyl, což se divím vždy když mi nějaký telefon takhle spadl tak byl okamžitě nepoužitelný.
nepoukazoval jsem na kvalitu telefonu, ale na rozdil, ktery timto vytvarisHooper píše:Osobně jsem již dlouho u značky Xiaomi málo peněz za hodně muziky, každý si řekne co to je za čínský šrot, ale opak je pravdou Měl jsem zatím 2 modely od xiaomi a to: redmi Note 2 a Redmi 4A Ani jeden telefon mě nezklamal akorát ten Redmi note 2 ale to jen z toho důvodu že mi prodali vadný kus a já nemám čas na to abych to neustále posílal přes poštu na reklamaci.. Stačí nakupovat v normálních obchodech jako: czc a alza nebo jestli máte ve městě MobilPohotovost. Zkus se podívat na nějaký ten xiaomi vydrží toho fakt hodně z palubní desky dodávky mi spadl přímo na displej a ani pavouk nebyl, což se divím vždy když mi nějaký telefon takhle spadl tak byl okamžitě nepoužitelný.
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
Rozcestník mých článků
- Mazlicekcz
- Level 2.5

To může být jenom štěstím, nic jiného. 10 lidem se mohlo stát něco podobného a ty si se štěstím jako jediným mohl vyjít bez pavouka. Zajímalo by mě jestli jsi měl obal, tvrzené sklo kam přesně spadl na beton, na trávu nebo do štěrku?Hooper píše:ten xiaomi vydrží toho fakt hodně z palubní desky dodávky mi spadl přímo na displej a ani pavouk nebyl, což se divím vždy když mi nějaký telefon takhle spadl tak byl okamžitě nepoužitelný.
PC- Win 10 - 64bit, Intel Core i5-6400, MSI GeForce GTX 1060 ARMOR 6G, MSI B150 PC MATE, Kingston HyperX Fury Black 16GB DDR4 2133, WD Blue EX - 1TB, Transcend SSD220S - 240GB, Evolveo K1, Zalman ZM700-LX 700W
Mobil - Huawei P10
Mobil - Huawei P10
Já osobně mám dva roky Redmi Note 2, jediné co na něm mám je plastový kryt (který kryje pouze záda). Počet pádů ze stolu a postele na zem (plovoucí podlaha) už ani nepočítám, jednou sletěl i ze schodů a při cestě z hospody kolikrát i na asfalt. Na displeji jsem nikdy neměl pavouka, vždycky to odnesl akorát plastový kryt který stačil vyměnit.
Lenovo ThinkPad T480 | Intel Core i5-8250U | 8GB RAM DDR4 | Intel UHD Graphics | 256GB SSD
Dell Inspiron 15 7560 | Intel i5-7200U | nVidia GeForce 940MX | RAM 8GB DDR4 2400 MHz | 256GB SSD
Xiaomi Mi 8 | Snapdragon 845 | 6/128 GB
Dell Inspiron 15 7560 | Intel i5-7200U | nVidia GeForce 940MX | RAM 8GB DDR4 2400 MHz | 256GB SSD
Žádná ochrana na něm nebyla.. ani folie a ani sklo a ano letěl přímo na asfalt.
nahodaHooper píše:Žádná ochrana na něm nebyla.. ani folie a ani sklo a ano letěl přímo na asfalt.
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
Rozcestník mých článků
Rozcestník mých článků
Tak to já těch náhod zažil za dva roky už asi 20 za sebou :)beather píše: nahoda
Lenovo ThinkPad T480 | Intel Core i5-8250U | 8GB RAM DDR4 | Intel UHD Graphics | 256GB SSD
Koukal jsem např. porovnaní Iphone 6s vs Honor 8 / Huawei P10 v obou případech prohrál, to má vážně 2gb ram a 2 jádra? To musí mít ale nějak vymyšlené ne? Ještě jsem neviděl aby někdo napsal, že se mu na iphonu něco sekalo ( aplikace, hry ) apod
protoze je ten system optimalizovany na ten hardware.... ne jak androidvolvo1971 píše:Koukal jsem např. porovnaní Iphone 6s vs Honor 8 / Huawei P10 v obou případech prohrál, to má vážně 2gb ram a 2 jádra? To musí mít ale nějak vymyšlené ne? Ještě jsem neviděl aby někdo napsal, že se mu na iphonu něco sekalo ( aplikace, hry ) apod
Rozcestník mých článků
Rozcestník mých článků
- Mazlicekcz
- Level 2.5

Tak sám IOS v iPhonu nepodporuje plnohodnotný multitasking, což je podle mě důvod proč se většině lidí IOS neseká určitě tam jsou i další vychytávky jako třeba optimalizace systému na pár modelů. Android podporuje multitasking a je to u většiny uživatelů ten největší kámen úrazu...
PC- Win 10 - 64bit, Intel Core i5-6400, MSI GeForce GTX 1060 ARMOR 6G, MSI B150 PC MATE, Kingston HyperX Fury Black 16GB DDR4 2133, WD Blue EX - 1TB, Transcend SSD220S - 240GB, Evolveo K1, Zalman ZM700-LX 700W
Mobil - Huawei P10
Mobil - Huawei P10
a na co je optimalizovany android? a co je multitasking? Omlouvam se, jestli je to hloupy dotaz
Je to jednoduche - Apple si vyvíjí svůj vlastní systém šitý na míru harwaru v jejich telefonech. A tím, že se soustředí jen na pár modelů tak je dokáží perfektně odladit. Naproti tomu Android je vpodstatě open source a záleží na každém výrobci jak se popere s jeho odladěním pro své telefony. Někdo to dokáže lépe, někdo hůře.
Multitasking znamená, že můžeš mít zapnutých víc aplikací zároveň (běží v RAM paměti telefonu). Zjednodušeně řečeno se dá říct, že díky tomu že jsou najeté v RAMce odpadá nutnost jejich načítání jako při klasickém spuštění. Díky multitaskingu navíc můžeš nechat v jedné aplikaci rozdělanou práci, přijít do jiné aplikace a pak se zase vrátit a pokračovat (protože aplikace celou dobu běží na pozadí). No a pokud se o to někdo nestará a aplikace neukončuje, tak se pak stane že jich má zapnutých třeba 10 zároveň, což se potom projevuje na rychlosti systému a výdrži baterie.
Multitasking znamená, že můžeš mít zapnutých víc aplikací zároveň (běží v RAM paměti telefonu). Zjednodušeně řečeno se dá říct, že díky tomu že jsou najeté v RAMce odpadá nutnost jejich načítání jako při klasickém spuštění. Díky multitaskingu navíc můžeš nechat v jedné aplikaci rozdělanou práci, přijít do jiné aplikace a pak se zase vrátit a pokračovat (protože aplikace celou dobu běží na pozadí). No a pokud se o to někdo nestará a aplikace neukončuje, tak se pak stane že jich má zapnutých třeba 10 zároveň, což se potom projevuje na rychlosti systému a výdrži baterie.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek