Já bych doporučil K800i sice starší model,a musím souhlasit jak jsem si pustil hudbu tak jsem nechápal jak sem nikdy mohl mposlouchat svojí mptrojku a do těch 3500 ho seženeš Jinak dislej výbornej a 3mpx foťák taky na mobil hezký
Přílohy
Naposledy upravil(a) iLucas dne 06 lis 2008 22:25, celkem upraveno 1 x.
Intel Core 2 Duo E6300@2300 MHz
MSI G31M (MS-7379)
2048 MB (DDR2-667@800)
ATI Radeon HD 3850
CoolerMaster Elite 330
2x WD 500gb SATAII
jejda, asi jste mě nerozumněli, já SE mám rád, jsou to dobrý mobily, ale vyjadřoval jsem se u toho placatého k těm tlačítkům které vypadají jak ty na těch novějších zvonkách u paneláků, to mě právě přišlo, že SE neumí moc klávesnice, třeba oproti Motorole, která má hezký a hlavně funkční, tedy takové, že se na nich píše velmi dobře.. jinak mluvil jsem o W88Oi. To, že chci mobil hlavně na hudbu platí a mimochodem, vybírám už jen mezi SE..tedy mezi tím véčkem a pak tím malým stříbrným, jak jsem zde uvedl fotky... Píšu hodně SMSky, takže klávesnice je u mě důležitá věc...
Dobrý den,
rád bych se obrátil na pomoc s výběrem mobilu.
Požadavky:
- cena max 4000 Kč nový, 3000 Kč použítý.
- android verze min.11
- display max 6,5'', menší lepší
- upřednostňuji kompaktní rozměry a váhu. Chci mobil nosit v přední kapse.
-...
Poslední příspěvek
Koupil jsem Xaomi Redmi Note 10 Pro za 2000kč. Spokojenost. Baterka je horší dle očekávání, ale nejsem náročný uživatel, tak do roka bych ji vyměnil.
Na netu píšou, že ochranné sklo na mobil „ FlexibleGlass 3M “ je nejtvrdší a nejkvalitnější. Podle mě ta tvrdost však snižuje citlivost. Takže uvažuji o sklu „ FlexibleGlass LITE 3M “, které je tenčí.
Má s tím někdo zkušenosti?