Vim ze existuje google,take jsem nasel mraky webu o tom,ale tu to mam nejradeji
Jak a proc instalovat Root telefonu?
Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
Jak a proc instalovat Root telefonu?
Cau poridil jsem si nedavno SGS2 a vsude kazdy pise neco o rootu telefonu,vubec ale nevim co to je a k cemu to vubec slouzi.Vsichni radi ze bych si ho mel take rootnout,a me zajima co to tedy dela.
AMD Phenom X4 955 3,7GHz,2x4GB-DDR3 Kingston Hyper-X 1600MHz + 1xDDR3 4GB Corsair Vengeance 1866MHz,
MSI GTX 950-2G,Gigabyte 790XTA-UD4,Seagate Barracuda 1TB,Seasonic 620W bronze,CM 212+ (2xfan),Roccat Kone+,Roccat Kave 5.1,Roccat Alumic,
LG 27" M2752D-PZ
MSI GTX 950-2G,Gigabyte 790XTA-UD4,Seagate Barracuda 1TB,Seasonic 620W bronze,CM 212+ (2xfan),Roccat Kone+,Roccat Kave 5.1,Roccat Alumic,
LG 27" M2752D-PZ
Re: Jak a proc instalovat Root telefonu?
Když jsem já poprvé zjišťoval, co je root pomohl mi tento a tento článek.
Root je poměrně praktická věc. Umožní ti třeba vyčistit telefon od zbytečných aplikací, změnit animaci při startu telefonu a některé aplikace, často ty nejzajímavější root, tedy superuživatele vyžadují.
Většinou se to na každém zařízení dělá trochu jinak a není dobré to zkoušet metodou pokus omyl
takže bych ti doporučil fóru specializované pro tvoji značku, nebo android fórum, kde ti určitě poradí.
Root je poměrně praktická věc. Umožní ti třeba vyčistit telefon od zbytečných aplikací, změnit animaci při startu telefonu a některé aplikace, často ty nejzajímavější root, tedy superuživatele vyžadují.
Většinou se to na každém zařízení dělá trochu jinak a není dobré to zkoušet metodou pokus omyl
Re: Jak a proc instalovat Root telefonu?
Dobre clanky,to jsem presle hledal.Dik
AMD Phenom X4 955 3,7GHz,2x4GB-DDR3 Kingston Hyper-X 1600MHz + 1xDDR3 4GB Corsair Vengeance 1866MHz,
LG 27" M2752D-PZ
LG 27" M2752D-PZ
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek