Orientační objem stahovaných dat v mobilu

Vše o vašich mobilních zařízeních…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Zamčeno
sasshrek
Level 3
Level 3

Orientační objem stahovaných dat v mobilu

Příspěvek od sasshrek »

Nazdar lidi,chci si aktivovat v 5800XM internet přes t-mobil týdenní sazba 39,- a 25 mega max.objem.Odmítám paušál.Kolik orientačně bere např. ICQ,prohlížeče...atd,nejde mi o YouTube a jiné video záležitosti,tam to bude samozřejmě dost.Dík :idea:
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13

Re: Orientační objem stahovaných dat v mobilu

Příspěvek od memphisto »

Kecálky žerou pár kB, ale s prohlížečem nelze jednoduše říct. Záleží, jakého používáš. Třeba Opera Mini komprimuje data a tak načtené stránky zabírají méně než třeba standardní prohlížeče, co stahují "surová" data
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
sasshrek
Level 3
Level 3

Příspěvek od sasshrek »

No já mám právě tu Operu mini,a bylo by to spíš o ryze info záležitostech..IDOS,Seznam,herní Tiscali games...atd.No zkusím a když to bude naprd,tak holt další týden neaktivnu. :D
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13

Příspěvek od memphisto »

Prohlížení netu, občas nějaké online rádio, ok, ale nějaké hraní her, nevím nevím :? Ty FUPy jsou u nás pěkně trapné :evil:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
sasshrek
Level 3
Level 3

Příspěvek od sasshrek »

No já špatně napsal a Ty tím pádem špatně pochopil,jedná se o pokec kolem her,ne herní web. :D
Zamčeno
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení“