Orientační objem stahovaných dat v mobilu
Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
Orientační objem stahovaných dat v mobilu
Nazdar lidi,chci si aktivovat v 5800XM internet přes t-mobil týdenní sazba 39,- a 25 mega max.objem.Odmítám paušál.Kolik orientačně bere např. ICQ,prohlížeče...atd,nejde mi o YouTube a jiné video záležitosti,tam to bude samozřejmě dost.Dík 

- memphisto
- Guru Level 13

Re: Orientační objem stahovaných dat v mobilu
Kecálky žerou pár kB, ale s prohlížečem nelze jednoduše říct. Záleží, jakého používáš. Třeba Opera Mini komprimuje data a tak načtené stránky zabírají méně než třeba standardní prohlížeče, co stahují "surová" data
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
No já mám právě tu Operu mini,a bylo by to spíš o ryze info záležitostech..IDOS,Seznam,herní Tiscali games...atd.No zkusím a když to bude naprd,tak holt další týden neaktivnu. 
- memphisto
- Guru Level 13

Prohlížení netu, občas nějaké online rádio, ok, ale nějaké hraní her, nevím nevím
Ty FUPy jsou u nás pěkně trapné 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
No já špatně napsal a Ty tím pádem špatně pochopil,jedná se o pokec kolem her,ne herní web. 
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 10 Odpovědi
- 7065 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Riviera kid
-
- 11 Odpovědi