Samsung S5230 – existuje podrobný návod? Manuál nic moc.*
Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
Re: Samsung S5230 – existuje podrobný návod? Manuál nic moc.
No jo máš pravdu :-)
- memphisto
- Guru Level 13

Já vždycky
Ještě něco?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Zatím dík ted jsem se dočetl že když dám obrázek na displey tak je ve 3 částích. Telefon má 3 nezávislé plochy. Ale tím tě nebudu zatěžovat a obtěžovat :-) Vím kde hledat a číst tak doufám že to půjde.
- memphisto
- Guru Level 13

Má 3 nezávislé plochy, ale zároveň celkový počet widgetů na plochách je omezen, protože pak dochází ke zpomalování mobilu. Taktéž doporučuji všechno ukládat na paměťovou kartu (fotky, hudbu, tapety). Pokud je v mobilu málo místa, tak je také zpomalen a to celkem solidně 
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
já všecno ukládám mimo i na pc mám pamětovku 8gb. Musim si stím pohrát.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek