Mobil s Qwerty klávesnicí ?

Vše o vašich mobilních zařízeních…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Forhill
Level 3.5
Level 3.5

Re: Mobil s Qwerty klávesnicí ?

Příspěvek od Forhill »

Ltb píše:Mám podobnou představu na můj nový (služební) telefon - v hledáčku mám SONY ERICSSON Xperia X2 Black. HTC s qwerty jsem používal 2 roky, už bych ho nebral...

Příjde mi 65tis. barev na display docela málo oproti 16.miliónům na tom "mém" :smile:
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13

Příspěvek od memphisto »

Forhill píše:Tak HTC Desire Z nemá klávesnici.

To si děláš srandu? Viz. tady. Nokia 97 má Symbian a už proto bych ji nechtěl. To je mrtvý OS.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
novoty
Level 3
Level 3

Příspěvek od novoty »

Forhill píše:Příjde mi 65tis. barev na display docela málo oproti 16.miliónům na tom "mém" :smile:

To je sice hezké, ale když jsem se bavil s prodavačem, tak ten mi řekl, že lidské oko dokáže zobrazit stejně jenom asi 50tis. barev (teď kecám, už si přesně nepamatuju kolik, ale bylo to tak nějak) takže všechno ostatní jsou jen reklamní tahy....

Nokia - nebrat, proste je to kram, hold symbian, kvalitka.. (jedina mozna pockat na Nokii N8-01 ktera ma qwerty a trochu pouzitelnej ''novej'' symbian

Sony Ericsson - taky bych nebral, jak zde bylo řečeno, vydají telefon a už se k němu nehlásí, žádné updaty, nic...

Já bych šel do HTC a do Desire Z, můj názor...
šulda
Level 4.5
Level 4.5

Příspěvek od šulda »

Symbian je stále použitelnej a po úpravách obzvlášť. Ono to není o symbianu ale o něčem jiném Obrázek V čem je tady propagovaný WM lepší Obrázek
Forhill píše: Symbian mám teď na své N73 a je to hrozně pomalé.

Porovnáváš Škodu 125 s Octavií II :roll: C6 nedoporučuju, a ze zbývající N97 mini či Sonny Ericsson Vivaz Pro U8i bych asi sáhnul po SE, ale v tomhle je to na každým jak se rozhodne. Tady i jinde pouze uslyšíš jak každý hájí to svoje :wink:
Člověk se pořád učí.
Habis
Level 1
Level 1

Příspěvek od Habis »

Motorola Milestone
Zamčeno
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek