Prosím Vás poraďte, když chci vytvořit nový meil v outlooku objeví se mi hláška typu Microsoft Office nemůže vytvořit zprávu pomoci šablony..a zepta se me to jestli ji chci nainstalovat...ale ony jsou nainstalovane zkoušela jsem to několikrát..jde se nějak té hlášky zbavit..díky za rady!!!!
Proč si to alespoň nepřečteš, než stiskneš odeslat - opraven název. Pic
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Ahoj prosím vás o informace k zakoupení Microsoft Office 2024 na Aukru. Nevím kterého výrobce si vybrat. Potřebuji poradit jak zjistím že daný prodejce existuje x let namísto někoho kdo je na Aukru chvíli a nedá se s ním počítat že je ok.
Poslední příspěvek
A na základě těchto rozhodnutí soudního dvora EU se Microsoft v Helsinkách v roce 2017 vyjádřil, že v rámci EHP může být software redistribuován bez souhlasu nositele práv za splnění určitých podmínek...
.
Název: Office 2024 Pro Plus
Info: Levný způsob jak mít legální office 2024
Stav: Nepoužité
Koupeno: 2025
Záruka do: Záruka na aktivaci, faktura
Důvod prodeje: Přebytek licencí
Cena: Office 2024 Pro Plus 200 Kč
Způsob předání: SZ, mail, SMS
chtěl bych se zeptat, jak mohu v office 365 udělat porovnání dvou tabulek v situaci, kdy já neumím nikde naufít utilitku COMPARE SHEET TOOL.
Potřebuji zjistit o kolik lidí je navíc v tabulce members než v seznamu členů.
děkuji...
Poslední příspěvek
Do members si dajte niečo takéto:
=SUM(--(IFERROR(MATCH(B2:B144&A2:A144;' Seznam členů'!C2:C80&' Seznam členů'!B2:B80;0);0)=0))
=SUMA(--(IFERROR(POZVYHLEDAT(B2:B144&A2:A144;' Seznam členů'!C2:C80&' Seznam členů'!B2:B80;0);0)=0))
alebo :...
Dobrý den,
mohu se prosím zeptat, zda nemáte někdo z Vás tipy nebo rady jak převádět dokument z online prostředí google dokumentů do MS Wordu a naopak, tak aby nedocházelo k přeměnám formátování v dokumentu? Děkuji.
Poslední příspěvek
Nepřevádět ho a pracovat s dokumentem čistě online v prostředí Google Docs.