Zvuk jede pouze při spuštěném programu PowerDVD
Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior
Zvuk jede pouze při spuštěném programu PowerDVD
Zdravím,pořebuju helpnout.
Předevčírem jsem chtěl spustit DVD v programu PowerDVD. Nešlo to a hodilo to chybu. Od té doby mi nejede zvuk ve Windowsu. Pokud spustím nějakou hudbu nebo třeba video. Ale když spustím PowerDVD zvuk normálně jede. Nevíte v čem je problém.
Dík za každou radu.
Předevčírem jsem chtěl spustit DVD v programu PowerDVD. Nešlo to a hodilo to chybu. Od té doby mi nejede zvuk ve Windowsu. Pokud spustím nějakou hudbu nebo třeba video. Ale když spustím PowerDVD zvuk normálně jede. Nevíte v čem je problém.
Dík za každou radu.
Zkoušel si ovládací panely-zvuky a zvuková zařízení?je možné,že máš něco ztlumené,anebo už jsem se setkal v XPčkách,že zvuk v systémovém nastavení se sám automaticky ztlumoval,ale bylo to nějakým šmejdem,proto doporučuji projet PC antivirem. 

MSI MAG B460 TOMAHAWK CPU Intel Core i5-10400F + Cooler Master Hyper 212+ GAINWARD Geforce GTX 1650 SUPER Pegasus OC 4GBRAM HyperX 32GB KIT DDR4 2666MHz CL16 FURY Black PSU Seasonic M12II-520 (520W/80 PLUS Bronze) STORAGE SSD M.2 SAMSUNG 970 EVO 500GB - System disk CASE Fractal Design Define R6 USB-C White LCD AOC 32" Q3279VWFD8 MOUSE Logitech MX Master 3 BLACK KEYBOARD Logitech Illuminated
V Ovládacích panelech -> Zvuky a zvuková zařízení všechno v poho. Hlasitost není ztlumená, ani když běží nějaká hudba. Koukal sem se na Správce zařízení ale žádný vykřičník nikde není, v hardwaru problém určitě nebude. No a ten PowerDVD nemám nainstalovaný, mám ho ve složce už od někoho jinýho, takže sem ho instalolovat nemusel. Určitě to taky není virem. Tak vůbec nevím, proř to dělá 
No tak ten Power DVD musí být na 1000% nainstalovaný! 

MSI MAG B460 TOMAHAWK CPU Intel Core i5-10400F + Cooler Master Hyper 212+ GAINWARD Geforce GTX 1650 SUPER Pegasus OC 4GBRAM HyperX 32GB KIT DDR4 2666MHz CL16 FURY Black PSU Seasonic M12II-520 (520W/80 PLUS Bronze) STORAGE SSD M.2 SAMSUNG 970 EVO 500GB - System disk CASE Fractal Design Define R6 USB-C White LCD AOC 32" Q3279VWFD8 MOUSE Logitech MX Master 3 BLACK KEYBOARD Logitech Illuminated
Tauk píše:V Ovládacích panelech -> No a ten PowerDVD nemám nainstalovaný, mám ho ve složce už od někoho jinýho, takže sem ho instalolovat nemusel. Určitě to taky není virem. Tak vůbec nevím, proř to dělá
Tou neinstalací PowerDVD jsi si možná poškodil ovladače zvukovky a kodeky. Zkusil bych vše odinstalovat, nejlépe v nouzovém režimu a pak nainstalovat znovu. A potom proboha nainstalovat to PowerDVD, nebo já bych osobně dal přednost WinDVD, PowerDVD se mi nelíbí
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9 Odpovědi
- 4181 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od pidlo
-
- 6 Odpovědi