mám za úkol vybrat nějakou solidní kameru pro naši domácnost sice mám nějakou představu ale i tak si
nechám rád poradit - co by ste mi doporučovali ?
limit mám na 15 000,- s DPH
+ za vaše odkazy budu vděčný
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
oldys : Proč myslíš? Sony je stejně kvalitní jako Panasonic.
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
Dneska jsou značky kamer hodně vyrovnané.SONY,Panasonic,JVC,Hitachi,Canon-všechno se dělá na Taiwanu nebo v Malajsii.Hodně spíš záleží na optice a snímači.Samozřejmě 3čipové kamery jsou kvalitnější.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
mike007 píše:oldys : Proč myslíš? Sony je stejně kvalitní jako Panasonic.
Z vlastni zkusenosti, z informaci od ostatnich. Ja netvrdim ze by sony nebyly kvalitni a rozhodne tu nechci strhout slovni bitku priznivcu ruznych znacek. Je pravda ze prvnim kriteriem jsou parametry, kvalita a cena, znacka je az nekde v povzdali. Jen jsem konstatoval ze Panasonic se mi zda u kamer jako lepsi volba.
s tou značkou a kvalitou to už není jako dřív, osobě si myslím že je to vše stejně kvalitní jelikož je to prostě z asie, a je jedno jaka je to značka, ja mam třeba starou kameru SONY= max spokojenost. novou mini DV SAMSUNG= též max spokojenost, ale jelikož maš limit 15 tis, tak bych na 100% šel už do HDD kamery= žádný starosti s kazetama, převadením atd...