Pravidelné Plzeňské pivo

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Jan Pašek
Tvůrce článků

Pravidelné Plzeňské pivo

Příspěvek od Jan Pašek »

Zjistil sem že je nás tu z Plzně víc neměli by ste chuť se pravidelně scházet?
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
foxy_whiteFox
Level 3
Level 3

Re: Pravidelné Plzeňské pivo

Příspěvek od foxy_whiteFox »

Jan Pašek píše:Zjistil sem že je nás tu z Plzně víc neměli by ste chuť se pravidelně scházet?

Tak vy si budete chodit na pravidelné pivko, a co my ze severní Moravy?? :D :D :D
Jan Pašek
Tvůrce článků

Příspěvek od Jan Pašek »

Stačí najít vhodný HW a nastavit sdílení. :o :lol:
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
foxy_whiteFox
Level 3
Level 3

Jan Pašek píše:Stačí najít vhodný HW a nastavit sdílení. :o :lol:

:smile: Tak se sdílením to bude horší .... . :smile:
karlos
Master Level 8
Master Level 8

Příspěvek od karlos »

Myslím si, že Severní Morava může chodit na pivo taky a třeba v neděli odpoledne si o tom můžeme napsat, jaký to bylo, kdo kolik a kolikrát. Prostě normální pivní povídání a jinak není problém zkusit paralelní posezení, třeba u nás v hospodě i-net je, takže já mám k dispozici vhodný HW :wink:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
foxy_whiteFox
Level 3
Level 3

karlos píše:Myslím si, že Severní Morava může chodit na pivo taky a třeba v neděli odpoledne si o tom můžeme napsat, jaký to bylo, kdo kolik a kolikrát. Prostě normální pivní povídání a jinak není problém zkusit paralelní posezení, třeba u nás v hospodě i-net je, takže já mám k dispozici vhodný HW :wink:

Co se týče HW, tak u nás to spíše než plzeňský HW bude litovel nebo holba. Jen aby nedocházelo k HW kolizím :wink:
briza
Level 2.5
Level 2.5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od briza »

Inu,pokud bych dostal kontakt na nějaké solidní ubytování v Plzni,tak bych si tě klidně přijel prohlédnout naživo Jeníčku.Z Prahy to mám kousek a náklady na cestu jsou díky mému dehtožroutovi naprosto zanedbatelné :D Případně by se mohla někde sejít pražská sekce,jelikož o víkendových večerech,jakožto naplavenina z jihu,místních obyvatel zatím příliš neznalá,trpím občas nudou. :evil:
Chcete zažít teror?Pořiďte si JEZEVČÍKA!!!
James_Radlle
Level 3.5
Level 3.5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od James_Radlle »

briza: Velmi hezky receno. Ikdyz nemohu rici ze bych nevedel co s casem natoz abych se nudil :lol:
Počítač: ANO! :bottle:
cybernovi
Level 3
Level 3
Kontaktovat uživatele:

heh

Příspěvek od cybernovi »

ze bych se taky pripojil? ale o me asi nikdo nestojí :D Kdyz budu zevlovat a nebodou zkousky, tak proc nezajit zvlazit si zobáček :lol:
besst
Level 2.5
Level 2.5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od besst »

jak tak procítám, tak vidím - rýsuje se na obzoru malý PC-Help Plzen Slet.... v porádku :) ze bych prijel z CV ochutnat moje oblíbené prímo na místo cinu? mimochodem, nevíte nekdo, kterak nastavit diakritiku na mé klávesnici? muzu psát jen á é í ý, ale hácky mi vubec nejdou... a to mám klávesnici nastavenou na ceskou :) PS: omlouvám se moderátorum a LtB, ze nezakládám téma, ale toto je pouze dotaz 8)
Zákl.deska - Gigabyte GA-EP45-DS3L, Typ CPU - Intel Core 2 Duo E8600 3.33GHz, Paměť - 2 x 2GB DDR2-800, Grafická karta - Sapphire Radeon HD TOXIC 4870 512MB GDDR5, Monitor - BenQ FP73G 17', HDD jednotka - SAMSUNG 750 GB, Zdroj - OCZ Game Xtreme 700W, Operační systém - Win Vista Home Premium
amaroun
Level 4
Level 4

Příspěvek od amaroun »

No z Prahy by se asi seslo vic lidi, bylo by to mozna na nejaky pivni fest....
Jan Pašek
Tvůrce článků

Příspěvek od Jan Pašek »

MNo s tím scházením sem to myslel fyzicky a HW sem myslel lidičkové. Na připojení sem moc nemyslel řikal sem si že by moh někdo přitahnout notebuka já bych mu ho parádně rozšteloval a za to vych ho naučil jak si sjet játra na plech. Popř. pokud by chtel někdo od strejců pomoct může si tam za pivko domluvit osobní návštěvu prostě detašované pracoviště PC- Help. v každym případě až vás popadne pivní slina a bude to v dosahu MHD dejte vědět. Možná že se i sejdem.
Odpovědět

Zpět na „Vše ostatní (Off topic)“