Hele a cim to merite? Vam zmeri obycejny multimetr maximalni hodnotu amplitudy pri stridavem napeti? Jinak jestli se to kratkodobe podpeti v siti vyrovnava, je to celkem normalni, muze to zpusobovat napriklad rozjeti vytahu, jestli bydlis v panelovem dome. Kazdopadne bych doporucil nejakou mensi ups.
Ja mam radsi takovou vetsi ups protoze jsme tady mivali jeden cas fakt problemy s vykyvy , ted uz je to ok ale casto tady vypadne pri burine proud, nejhorsi je ze to pak na 2 vteriny pustej a zase vypnou takze se UPS fakt hodi.
omlouvám se mirasovi, spletl jsem se měl jsem za to, že povolená odchylka je 6 % do mínusu a tedy rozsah povolených napětí 217-253 V
Majitelům hadrové izolace po Němcích doporučuji urychleně výměnu všech kabelů jinak
jsem okamžitě pro, navrhuji v případě odmítnutí petice rozštěpení všech atomů ředitele v Temelíně a odtěžení žlučových kamenů jeho sekretářky ampérům zdar
Zdravím,
mám připojené dva monitory a jako hlavní mám oled 240hz 4k a jako vedlejsi bud 4k tv 60hz nebo fullhd 60hz monitor. deje se mi ze na vedlejsi obrazovce mi videa a filmy jedou tak na 15 fps... A je jedno zda je to display port nebo hdmi....
dneska mi po deseti letech odešel Monitor a chtěl bych Vás požádat o doporučení na monior 27-32 palců do cca 5000,- Kč pokud možno v energetické třídě D a lepší.
děkuji,
Poslední příspěvek
ano a proto si lepší připlatím a kupuji MSI - už to je vybrané - jen musím vyčkat cca měsíc
Po nejake dobe pri hrani narocnejsi hry Scum mi vypne monitor a dojde k pohotovostniho režimu monitoru…u jiných her to nedela-nejsou tak narocne tak jako Scum.Jinak pri hrani teto hry mi jede GK naplno-otacky vetraku okolo 3050 otacek-pak po nejake...
Zdar chlapy už mě z toho začala bolet hlava tak se jdu optat sem jestli tady najdu nějaké majstrštyky co se v tom vyznaj
nyní mám - Benq XL2411z 24palce
Plánuji koupit novou grafiku a na mém monitoru není Display port ani pořádné HDMI (víc jak...
Poslední příspěvek
Proč si za zhruba stejné peníze pořídit menší/užší monitor,
který (dobře vybraný) může přežít i 2-3 obměny kompu?
Pokud by stávající komp nestíhal 3440x1440, vždy se dá hrát v menším okně, např.:
- 16:9 1920x1080
- 21:9 2560x1080
- 16:9 2560x1440
-...