takže jsem to zkoušel, ja se k sobě připojím (vložím jméno a heslo a OK) ale když se chci připojit k němu zadám jméno a heslo) a napíše to Chyba při načítání stránky ... no a teď když to zkoušel on se sám k sobě připojit napíše mu to chybu (Chyba při načítání stránky) ... takže problém bude asi u něj, ale kde ?
Jestli se nemůže připojit sám k sobě, tak
- nemá puštěnej FTP server - neklikl na Start nebo mu to blokujou Visty:/
- zadává špatou IP adresu
- nazadal adresu ve tvaru ftp://JehoIP/
START dal, do vyhledavače do zadává správně protože se mu otevře tabulka kam dáva jméno a heslo, pravděpodobně mu to blokují visty, dá se to nějak obejít ? nebo povolit ?
Jestli se mu otevře přihlašovací tabulka, tak to nic neblokuje .. prostě zadává špatné jméno a heslo .. musí zadat název toho účtu, co vytvořil = jméno a heslo co mu přidělil = heslo .. btw, rozlišuje to velký a malý písmena
Zkus jít na http://test.mohelnice.net, zadej IP adresu kamaráda, který by měl mít v provozu ten FTP server a do kolonky Vlastní port zadej 21 (jestli jste tedy nezadávali na FTP serveru port jiný) a OK. Je-li FTP server na tomto portu dostupný, musí se u něj zobrazit zelený čtvereček. Bude-li čtvereček červený, je něco špatně u kamaráda (špatně nastavený router, server atd.). Bude-li zelený, je něco špatně u tebe. Tento test ti ukáže aktivní port i bez znalosti jména a hesla.
Zdravím, potřeboval bych poradit ohledně serveru pro počítačovou hernu, který má fungovat jako společné uložiště pro hry pro 25 počítačů. Úplně mi to nepřijde jako ideální nápad, neboť nejsem přesvědčený o tom, že při připojení všech pc najednou to...
Dobrý den,
spravuji dítěti přístup k telefonu pomocí aplikace Family Link od Google.
Nedaří se mi však připojit takto spravovaný účet dítěte do klienta Outlook.
Na radu Ai jsem povolil přístup třetích stran, aktivoval 2FA, zkoušel místo IMAP použít...
Poslední příspěvek
Jediné řešení, které jsem byl nucen aplikovat spočívalo v odebrání hlídání daného dítěte v aplikaci rodiče.
Následném připojení účtu do Outlook a opětovném nastavenení Family Link pro dané dítě.
Kostrbaté, avšak funkční. Nastavení aplikace trvalo...